Horoszkóp 2017.10.19.

Kos
III. 21. – IV. 19.

A megérzéseid átlagon felül jól működnek, ezért a mai napon hallgass ezekre, így elkerülhetsz egy nehéz helyzetet. Az élet különböző területein előnyöket élvezhetsz. Váratlan találkozás miatt feldobottá válhatsz.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

A munkahelyeden alakulhat ki olyan váratlan helyzet, amely miatt az idegeid megfeszülhetnek. Lehet, hogy más hibája miatt neked kell tartanod a hátad. Egy változáshoz próbálj meg a saját érdekedben alkalmazkodni.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Egyik pillanatról a másikra döbbenhetsz rá arra, hogy valaki iránt egészen másként érzel, mint eddig. De az is megtörténhet, hogy a sors váratlanul összehozhat egy olyan személlyel, aki miatt boldogságot érezhetsz.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

A mai napon minden idegszáladdal a munkádra kellene koncentrálni, illetve a kollégákra figyelni, mert így elkerülhetsz egy nehéz helyzetet. Olyan változás is bekövetkezhet, amely ellen nem tehetsz semmi. Csak alkalmazkodhatsz.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Megeshet, hogy valamiről/valakiről megváltoztathatod a véleményedet, és emiatt előnyös helyzetbe kerülhetsz. Olyan váratlan találkozásban is részed lehet, amely miatt másként láthatod a saját az életedet, a jövődet.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Figyelmednek középpontjában a mai napon elsősorban a pénz állhat. Olyan bevétel ütheti a markodat, amelyre nem számítottál. De az is lehet, hogy egy váratlan lehetőség adódik, amelyre gondolkodás nélkül igent kellene mondani.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

A párkapcsolatokban alakulhatnak ki feszült helyzetek. A társad olyasvalamivel állhat elő, amihez nehezen tudsz alkalmazkodni. Egy váratlan találkozás segít feldolgozni azt, ami a múltban történt, és ami még most is fáj.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Hangulatod a mai napon változékonyabb lehet, mint korábban bármikor. Megtörténhet, hogy olyan információ kerül a birtokodba, amelyet jó lenne, ha te sem adnál tovább. Nagyobb vásárlás bonyolítására kiváló ez a nap.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

A szerelem ege a mai napon vakítóan kék lehet. Előfordulhat, hogy olyan valaki robban be az életedbe, aki miatt átértékelődhet az életedben sok minden. Rendkívüli kreativitás is jellemző lehet ma rád.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

A munkában történhetnek olyan dolgok, amelyekhez nehezebben tudsz most alkalmazkodni. De az is lehet, hogy kolléga állhat elő olyasmivel, amivel alaposan meglephet téged. Pénzedre, értéktárgyaidra jobban ügyelj!

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Váratlan találkozás mozdíthat ki a megszokott kerékvágásból. De az is lehet, hogy ma minden hivatalokkal, hatósággal kapcsolatos ügyet gyorsan és sikeresen tudsz bonyolítani. Egy rokonra fordíts nagyobb figyelmet.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

Több olyan ember van a környezetedben, akiket csak akkor szeretnél látni, amikor a hátad közepét. Próbálj meg alkalmazkodni, és mielőtt megszólalsz, számolj el legalább tízig, így kerülheted el, hogy magad alatt vágd a fát.