Horoszkóp 2017.10.18.

Kos
III. 21. – IV. 19.

Pompásan telhet ez a mai nap, mivel olyan dolog is megvalósulhat, amely miatt szerencsésnek érezheted magad. Még az is lehet, hogy olyasmi juthat a tudomásodra, amelyet felhasználva igen előnyös helyzetbe kerülhetsz.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

A házasságokban, régi párkapcsolatokban tökéletes lehet a harmónia. Mindez főként a társadnak köszönhető, aki olyan változásokon megy keresztül, amelynek hatására még a korábban elfogadhatatlan dolgok is elfogadhatóvá válnak.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Minden idegszáladdal a munkára kellene koncentrálnod, mert itt történhetnek olyan változások, amelyek hatással lehetnek az életedre. Kiváló ez a mai nap a megállapodásokra, a szerződések megkötésére, fontos megbeszélésekre.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

Ámor nyila a szíved közepébe fúródhat. De az is előfordulhat, hogy hirtelen olyan felismerésre tehetsz szert, amely miatt izgatottá válhatsz. Ha szülő vagy, csemetédre büszke lehetsz.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Figyelmednek a középpontjában a családod állhat. Ingatlan ügylet bonyolítására kerülhet sor, amelyben minden pontosan úgy alakulhat, ahogyan azt eltervezted. Bírságveszélyes a nap, tartsd be a szabályokat.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Olyan valakivel hozhat össze a sors, aki miatt örömödben talán fülig érhet a szád. Sőt, egy friss hír juthat el a füledbe, amely tovább fokozhatja az örömödet. Pénzedre jobban vigyázz.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Még az is lehet, úgy érzed, Isten a tenyerén hordoz. Amiben sok igazság lehet, különösen akkor, ha az anyagi helyzetedet veszed szemügyre. A pénz úgy vonzódhat hozzád, mint mágnes a vashoz. Utálatos kollégától tarts távolságot.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Fortunának, a szerencse istenasszonyának a támogatását élvezheted. Olyan dolgok történhetnek veled, amelyek miatt örömödben talán a föld felett lebeghetsz néhány méterrel. Baráti kapcsolat is sokkal fontosabbá válhat, mint korábban.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

A céljaid elérése érdekében módosítanod kell a terveiden, de ez egyúttal javítani fog az esélyeiden. A sikeredet előmozdítja, ha világos számodra, mit is akarsz valójában. Felettesedtől ma ne kérj semmit.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

Olyan esemény történhet az életedben, amely kellemesen meglephet. De az is előfordulhat, hogy valakinek a viselkedése miatt válhatsz optimistává. A környezetedben most több az olyan ember, akik önként segíthetnek neked.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

A munkában, megélhetésben szerencsésen alakulhatnak az ügyeid, más fronton azonban a döbbenettől az állad is leeshet. Ha vásárolsz, ezt csak listával a kézben tedd, így kerülheted el a pazarlást.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

Kedvez az idő utazásnak, de olyan dolog is történhet, amelynek hatására könyvelésed bevétel oldala lendülhet nagyobb mozgásba. Ha tanulmányokat folytatsz, akkor büszke lehetsz önmagadra a fantasztikus teljesítményed miatt.