Horoszkóp 2017.10.17.

Kos
III. 21. – IV. 19.

Olyan témák kerülhetnek a mai napon terítékre, amelyek bátran nevezhetők kényesnek, tabunak. De most itt a ragyogó alkalom, hogy tiszta víz kerüljön abba a bizonyos pohárba. Egy hír megdöbbenthet.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

Az egy dolog, hogy a környezetedben élőket kábítod, de legalább saját magaddal szemben légy őszinte. Ez hozzásegítene ahhoz, hogy végre tudd hajtani azokat a változásokat, amelyek miatt tényleg jól érezheted magad a bőrödben.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

A házasságokban, régi párkapcsolatokban fontos téma kerülhet a mai napon megbeszélésre. De az is lehet, hogy olyan valakivel hozhat össze a sors, akinek a szavára hallgatnod kellene, mert így kerülhetsz anyagilag is előnyös helyzetbe.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

Össze kell szedned magad, és kitartani az mellett, amit szeretnél, amit már elterveztél. Ne engedd, hogy valaki eltereljen arról az útról, amelyen haladsz, és amely a sorsfeladatod elvégzése felé visz. Rokon az idegeidre mehet.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Ha szülő vagy, akkor a gyermeked állhat a mai napon a figyelmednek a középpontjában. Az is lehet, hogy miatta kellene átszervezned a napodat. Egy régi szerető is felbukkanhat a láthatáron. Rajtad áll a kapcsolat jövője.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

A környezetedben többen úgy gondolhatják, neked még a bőröd alatt is pénz van. De az is lehet, hogy valaki tartani fogja a markát, és te nem tehetsz mást, mint fizetsz neki. Kolléga stílusa kinyithatja a bicskát a zsebedben.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Minden olyan flottul mehet, hogy el sem mered hinni, ennyire jól alakulhatnak a dolgaid. Olyan valakivel hozhat össze a sors, akitől sokat tanulhatsz. Ezért figyelj arra, hogy mit mond, mert később ennek nagy hasznát veheted.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Baráti kapcsolat válhat a mai napon fontossá – olyan valakivel hozhat össze a sors, akivel tartós és gyümölcsöző kapcsolatot alakíthatsz ki. Érdemes a nagyobb vásárlásokat most bonyolítani.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Még az is lehet, hogy valaki szívességet kér ma tőled. Ennek teljesítése azért lenne üdvös, mert a későbbiekben te leszel rászorulva az ő támogatására. Ha pénzről van szó, akkor meg kellene gondolni, hogy mire adsz ki, mert selejtet sózhatnak rád.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

Ha egyetlen pillanatra sem felejted el, hogy a munkahelyedre azért jársz, hogy dolgozz és pénzt keress, nem pedig azért, hogy barátkozz, akkor minden rendben lesz. Felettesedet viszont ma nyaggasd egy régi problémával.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Kedvez az idő az utazásnak. Olyan dologra ragadtathatod magad a mai napon, amelyek hatással lehetnek a jövődre. Ha szülő vagy, gyermeked olyan dologgal állhat elő, hogy az egyik döbbentből a másikba eshetsz.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

Kellemes meglepetés érhet. Kiváló a nap arra, hogy művészetekkel kapcsolatos élménybe legyen részed, amely feltöltheti szellemi és lelki energiaraktáraidat. Felettesedet a mai napon bombázd a kérdéseiddel.