Horoszkóp 2017.10.16.

Kos
III. 21. – IV. 19.

A párkapcsolatokban olyan helyzet alakulhat ki, amely miatt a viszonyotok még szorosabbá válhat. A most induló ismeretségből is tartós kapcsolat lehet, ezért bátran tervezheted vele a jövőt. A munkában rendkívül sikeres lehetsz.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

Egyszerűen jó időben lehetsz jó helyen, ennek hatására érhetsz el olyan sikereket, amelyeket talán csak a legmerészebb álmaidban mertél látni. A munkahelyeden olyan helyzet jöhet létre, amely megnyugtató hatással lehet rád.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

A most induló szerelmi kapcsolatok miatt minden okod meg lehet az örömre, mert olyan valakivel hozhat össze a sors, akire bátran támaszkodhatsz, aki nemcsak szeretni fog téged, hanem meg is becsül. Pénzedre nagyon vigyázz!

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

A munkában történhetnek olyan változások, amelyek miatt örömödben talán fülig érhet a szád. A sors összehozhat egy olyan személlyel, akinek a hatására másként láthatod a világot, és benne a saját helyedet.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Még az is lehet, hogy felbukkan ezen a napon a múlt: olyan valakivel találkozhatsz, aki egykor talán fontos szerepet játszott az életedben. Most bátran adhatod a nevedet bármihez, mert hallatlanul sikeres lehetsz.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

A mai napon a figyelmednek a fókuszában az anyagiak állhatnak, és a történő dolgok hatására roppant elégedett lehetsz. De az is megtörténhet, hogy valaki olyan lehetőségről számol be, amely a vissza nem térő kategóriába tartozhat.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Pompás nap lehet ez a mai, olyan valakivel hozhat össze a sors, aki jó hatást gyakorolhat rád. Meglehet, hogy egy régen látott személlyel találkozol, és olyan dolgokról kommunikáltok, amitől jó lesz a kedved.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Még az is lehet, hogy a mai napon többen úgy gondolhatják, neked még a bőröd alatt is pénz van. A mai napon nagyon jól tudod képviselni a saját érdekeidet, ezért lépj a tettek mezejére, mert könnyedén érhetsz el sikereket.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Olyan találkozásra kerülhet sor, amelyet már jó ideje tervezgettél. Ha valaki számít a te segítségedre, ne utasítsd vissza. Az is lehet, hogy át kell szervezned a napod, és csak a fontos dolgokra koncentrálj.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

Minden esély meg van arra, hogy kellemes találkozásban legyen részed. Ha elégedetlen vagy a munkahelyeden kialakult helyzettel, akkor itt a ragyogó alkalom, hogy ennek hangot adj. Ámor nyila a szíved közepébe fúródhat.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Ha tanulmányokat folytatsz, akkor a mai napon csúcsformában lehetsz: agytekervényeid az ötödik sebességbe kapcsolhatnak. Baráti kapcsolat is fontosabbá válhat, és a közösségben, amelynek tagja vagy, sztár lehetsz.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

Még az is lehet, hogy a munkahelyeden glória ragyoghat a fejed fölött. Felettesed elismerő szavai miatt érezheted úgy, mintha hájjal kenegetnének. Kolléga magatartása kellemes meglepetés lehet.