Horoszkóp 2017.10.14.

Kos
III. 21. – IV. 19.

A következő időben figyelmednek a fókuszában a párkapcsolatod állhat. Amennyiben a szinglik táborához tartozol, akkor nem fogsz sokáig petrezselymet árulni, mert a sors az utadba sodorhatja azt a személyt, akivel akár össze is kötheted az életed.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

Olyan információnak a birtokába kerülhetsz, amelynek hallatán egyik ámulatból a másikba eshetsz. De az is megtörténhet, hogy egy régen látott ismerős bukkan fel az életedben, akivel a kapcsolatod nem volt jónak mondható.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Még az is lehet, hogy múltban történt események juthatnak az eszedbe. Az emlékek hatására nosztalgikus hangulatba kerülhetsz. Ha párkapcsolatban élsz, akkor a társadnak egészen más véleménye lehet arról, ami neked most mindennél fontosabb.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

A munkahelyeden olyan dolgok történhetnek, amelyek hatással lehetnek a te megélhetésedre, az egzisztenciádra. Ha vendégeket vársz, akkor ki kell tenned magadért, és a tökéletes vendéglátó szerepébe kell belebújnod.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Utazásra kiváló ez a nap. De arra is, hogy részt vegyél olyan tanfolyamon, olyan előadáson, amely nagy hatással lesz a jövődre, hiszen olyan dolgok hangozhatnak el, amelyeket ha megfogadsz, beépítesz a mindennapjaidba, az életed könnyebb lesz.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Közlekedés során kellemetlen szituációba kerülhetsz, de az is lehet, hogy olyan valakivel találkozol, akivel nagyon nem szeretnél. Kedvez az idő ingatlannal, rokonokkal kapcsolatos ügyek bonyolításának. Balesetveszélyes a nap.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

A házasságokban, régi párkapcsolatokban egyik pillanatról a másikra jöhet létre őrjítő helyzet. Ha sikerül megőrizni a hidegvéredet, akkor nem lesz okod panaszra, és a dolgok a kedved szerint alakulhatnak. Banki automata működése bosszanthat.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Még az is lehet, hogy a mai napoddal kapcsolatos terveid egyik pillanatról a másikra felborulhatnak. Az új szituációhoz próbálj meg alkalmazkodni, hiszen semmi mást nem tehetsz. Érdemes lenne új receptet kipróbálni, amivel elkápráztathatod a családod.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

A környezetedben vannak olyanok, akiknek a stílusa miatt kinyílhat a bicska a zsebedben. Semmit ne nyelj el, bátran állj ki magadért, mond el a véleményedet, mert az elhallgatás akár egészségi problémát is kialakíthat a későbbiekben.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

A munkahelyi problémáidat ne vidd haza, illetve az otthoni gondokkal ne terheld a munkatársaidat. Ha az állásváltoztatás lehetőségével kacérkodsz, akkor érdemes lenne erről egy közeli hozzátartozóval beszélni, és a tanácsát megfogadni.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Érdemes lenne elutazni, vagy olyan programot szervezni, amelynek során a családtagokkal, vagy olyan barátokkal tölthetnéd az idődet, akiket szeretsz, akik közel állnak hozzád. Ha most kívánsz nagyobb vásárlást bonyolítani: hajrá!

 

Halak
II. 19. – III. 20.

Olyan pénz ütheti a markodat, amely miatt örömödben fülig érhet a szád. Nem kizárt, hogy olyan valakivel hoz össze a sors, aki az anyagiak terén remek lehetőséggel kecsegtet. Ha így van, ragadd meg, mert pénzügyileg nagyon jól jársz!