Horoszkóp 2017.10.13.

Kos
III. 21. – IV. 19.

Agytekervényeid az ötödik sebességbe kapcsolhatnak, ennek hatására úgy vághat az eszed, mint a borotva. Megtörténhet, hogy olyan valakivel hozhat össze a sors, aki miatt kellemetlen helyzetben érezheted magad. Utazás tökéletes lesz!

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

A munkahelyeden olyan dolog juthat a tudomásodra, hogy az irigység érzése uralkodhat el rajtad. De az is lehet, hogy ennek hatására változtathatsz bizonyos dolgokhoz való hozzáállásodon. Nagyobb vásárlást ma bonyolíts.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Ha szülő vagy, akkor gyermeked miatt hallatlanul boldognak érezheted magad. Előfordulhat, hogy olyan valakivel találkozol, akibe a találkozás pillanatában egymásba szerethettek. Fantasztikus ötlet pattanhat ki a fejedből.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

A munkahelyeden történhetnek olyan változások, amelyekről az első pillanatban úgy gondolhatod, túl bonyolultak. Aztán amikor a részletekre is fény derül, rájöhetsz, hogy ennél jobb dolog nem is történhetett volna veled.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Váratlan találkozás miatt felvillanyozottnak érezheted magad. Ha szülő vagy, akkor csemetédről olyan hírek juthatnak a füledbe, amely miatt feszültté válhatsz. Valakinek a fejéből fantasztikus ötlet pattanhat ki, amit neked kellene megvalósítani.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Kellemes meglepetés érhet ezen a napon, de az is lehet, hogy te készülsz meglepetésre, és akinek ezt szánod, azt a személyt ezzel boldoggá teheted. Pénzügyeid alakulása miatt minden okod meg lehet az örömre.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Még a kényes témák is terítékre kerülhetnek ezen a napon. Nincs olyan dolog, amit ne tudnál megbeszélni, vagy végig vinni. Olyan személy szeretné felvenni veled a kapcsolatot, akivel egykor fontos szerepet játszottatok egymás életében.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Ha egészségi problémád van, akkor ne kezelgesd magad otthon, hanem fordulj orvoshoz minél előbb. Ha a környezetedben van valakinek szüksége a támogatásodra, akkor kérés nélkül siess az illető segítségére. Pénzügyeid pompásan alakulhatnak.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Még az is lehet, hogy meglátni és megszeretni egyetlen pillanat műve lesz csupán. De előfordulhat, hogy olyan valakivel hoz össze a sors, aki miatt roppant szerencsésnek érezheted magad. Ha szülő vagy, gyermeked elképesztő dologgal állhat elő.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

Egymást követhetik azok az események, amelyek miatt csak kapkodhatod a fejed. De az is lehet, hogy olyan valaki bukkanhat fel az életedben, aki talán megbántott, vagy elfeledkezett rólad. Ne légy szemrehányó, hiszen ilyesmi veled is megtörtént már.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Olyan lehetőséget sodorhat az utadba az élet, amely miatt másként láthatod a jövődet. Ha eddig bizonytalan voltál, akkor ennek az állapotnak most vége. A mai napon bármihez adhatod a neved, az később nagy bevétellel, óriási sikerrel járhat.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

Anyagi ügyeid alakulása miatt minden okod meg lehet az örömre. De az is lehet, hogy meg tudsz oldani egy olyan problémát, amely már jó ideje nyomasztott. A megérzéseid a mai napon tökéletesen működhetnek, hallgass rájuk!