Horoszkóp 2017.10.12.

Kos
III. 21. – IV. 19.

Erőn felül vállalhatsz, de megtörténhet, hogy olyan feladatot sóznak a nyakadba, amely miatt nem fogsz örömödben táncot lejteni. Meglehet, hogy valaki miatt duplán fáradhatsz, vagy helyette is dolgozhatsz.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

Teher alatt nő a pálma! – ez lehet a jelmondat ma a munkahelyeden. Iszonyatosan sok munka szakadhat a nyakadba, alig győzöd az iramot. Ezért szükség van arra, hogy bármilyen zsúfolt a napod, beiktass egy kis pihenőt, vagy testmozgást.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Kellemes meglepetésben lehet részed ezen a napon. Még az is lehet, hogy azokban a kapcsolatokban, amelyben nem volt minden fenékig tejföl, most minden változik. Több dolog alakulhat a kedved szerint, és ez feldobottá tehet.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

A mai napon éghet a kezed alatt a munka, ami azt jelenti, hogy talán olyan dolognak is pontot tehetsz a végére, amely miatt korábban sok problémád volt. A mai napon még a levegővétel is hizlal, ezért nagyon fontos, hogy ismerj mértéket a táplálkozásban.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Olyan különleges lehetőséget sodorhat utadba az élet, amely miatt az anyagi nehézségeknek búcsút inthetsz. De az is lehet, hogy olyan valakivel találkozhatsz, akinek a szavát megfogadva előnyös helyzetbe kerülhetsz.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Barátnak, jó ismerősnek szüksége van a támogatásodra, amiből neked talán már kezd eleged lenni. A munkahelyeden olyan szituáció alakulhat ki, amelytől az egész úgy nézhet ki, mint a felbolydult hangyaboly. Pletykából egyetlen szó sem igaz.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

A mai napon ki kellene tartani az elveid, a véleményed mellett. Nagyon jól tudod most képviselni a saját érdekeidet, ezért ha vitára kerülne sor, ne engedj. Tarts ki amellett, amit jónak találsz, és megtapasztalhatod ennek a pozitív hatásait.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Baráti kapcsolat a mai napon fontosabbá válhat: olyan dolgokat is meg tudtok beszélni, amely elsősorban neked lényegesebb. Ha szülő vagy, a csemetéd miatt varázslatos pillanatokat élhettek át. Nagyobb vásárlást ma bonyolíts.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

A dolgok úgy alakulhatnak a mai napon, ahogyan szeretnéd. De megtörténhet, hogy egy régi téma kerül ismét terítékre – ennek most pont kerülhet. A közösségben, amelynek tagja vagy, olyan helyzet jöhet létre, amitől boldog lehetsz.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

Nagyon jól tudod képviselni a mai napon a saját érdekeidet, ezért csak bátran adj hangot a véleményednek. Megtörténhet, hogy olyan ajánlattal kereshetnek meg, amelyet akkor is fontolóra kellene venni, ha a jelenlegi helyzeteddel elégedett vagy.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Olyan esemény történhet, amely pozitív hatással van az életedre, pontosabban a jövődre. Ha most utazol külföldre, vagy most foglalsz le utazást, akkor azt a lehető legjobbkor teszed. Szomszéddal, régi ismerőssel nagyon jól kijöhetsz.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

Előfordulhat, hogy a felettesed másként gondolkodik bizonyos dolgokról, mint te. Ami azt is jelenti, hogy a békesség kedvéért igazodnod kellene hozzá. Váratlan találkozás felvillanyozhat, egy régi ismerős jelentkezése boldoggá tehet.