Horoszkóp 2017.10.11.

Kos
III. 21. – IV. 19.

Hajlamossá válhatsz az erőszakos viselkedésre. Próbáld meg visszafogni magad ezen a napon, mert éppen az ellenkezőjét érheted el, mint amit szeretnél. Különösen igaz ez, ha munkáról, vagy kollégákról van szó, akik között több most az irigyed.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

Meglehet, hogy felbukkanhat a múlt az életedben. Olyan dologgal kell szembesülnöd, amelyről úgy hitted, már pontot tettél a végére, ám most kiderül ennek az ellenkezője. A párkapcsolatokban nagyobb vitára van kilátás…

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

A párkapcsolatokban a nézetkülönbségek okozhatnak nehezen kezelhető helyzeteket. Annyira eldurvulhat egy vita, hogy a kapcsolat megszűntetése is megfordulhat a fejedben. Valakinek a rosszindulata előtt döbbenten állhatsz.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

Még az is lehet, hogy valaki miatt duplán kell fáradnod, vagy olyan feladatot kell elvégezned, amelyet nem fizetnek meg. De az is megtörténhet, hogy tovább nyújtózhatsz, mint ameddig a takaród ér. Nagyobb vásárlást később bonyolíts.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Ha a mai napon nem lesz központi témád a pénz, akkor jókedvű leszel. Előfordulhat, hogy olyan valakivel hoz össze a sors, akinek a véleménye befolyással van rád. Ha beteg személy van a környezetedben, akkor siess önként a segítségére.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Még az is lehet, hogy te válsz haragossá a mai napon. Próbálj meg az indulataidon felülkerekedni, különben olyan valakivel veszhetsz össze, akire a későbbi időben nagyon nagy szükséged lehet. Barátnak akkor se adj tanácsot, ha ezt ő kéri.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Olyan helyzet jöhet létre, amelyet csak a humorral, a nevetéssel közömbösíthetsz. Illetve olyan valaki is felbukkanhat a látóteredben, akivel a kapcsolatod nem nevezhető ideálisnak. Ám a sors lehetőséget ad arra, hogy kibéküljetek.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

A mai napon olyan esemény történhet, amelynek hatására világossá válhat előtted, hogy nem jelent mindent a pénz. Ennek a felismerésnek a hatására változtathatsz az életeden, és a sors olyan ajtót is szélesre tárhat előtted, amely miatt elégedett lehetsz.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

A felettesed a mai napon táncot járhat az idegeiden. Nem kizárt, hogy a munkahelyeden olyan átszervezésre kerül sor, amely érintheti a te kenyérkeresetedet. Barátnak szüksége van rád, ne hagyd cserben!

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

Vannak emberek, akiket akkor szeretnél csak látni, amikor a hátad közepét. Ám nincs ma ilyen szerencséd, és olyan valakivel kell csatároznod, aki nem játszik tiszta eszközökkel. Ha most utazol, akkor vigyél a tervezettnél jóval több pénzt.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Még az is lehet, hogy belebonyolódsz egy olyan kapcsolatba, amibe nem kellene. A titkos viszonyok akkor működhetnek, ha nem akarjátok nyilvánosan felvállalni egymást. Ha szülő vagy, gyermeked miatt az idegeid megfeszülhetnek.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

Torkig lehetsz mindazzal, ami a munkahelyeden zajlik. De előfordulhat, hogy a felettesed kerül nehéz helyzetbe, amelyet sajnos te is a bőrödön érezhetsz. Egyre többször fordulhat meg a fejedben a változtatás gondolata.