Horoszkóp 2017.10.10.

Kos
III. 21. – IV. 19.

Ha szülő vagy, akkor gyermeked miatt válhatsz a mai napon idegesebbé. De az is lehet, hogy valakinek olyan ötlete támadhat, amellyel kihúzhatja nálad a gyufát. A környezetedben van egy irigy személy, akinek a viselkedése bánatossá tehet.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

Kolléga az agyadra mehet, de az is lehet, hogy olyan feladatot kell megoldanod, ami most nagyon nehezen megy. Előfordulhat, hogy a környezetedben valakinek szüksége lenne a segítségedre. Ha egy mód van rá, ne panaszkodj, fogadd el a jelenlegi helyzetet.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Még az is lehet, hogy felütheti fejét a féltékenység zöld szemű szörnyetege. Sőt, előfordulhat, hogy a társad olyan dologgal állhat elő, amely miatt összeszorulhat a lelked. Barátnak, jó ismerősnek beszélj a gondjaidról, mert már ez is könnyebbé teheti az életed.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

A mai napon a pénz miatt válhatsz feszültté, amelyből nincs annyi, amennyi elég lenne. Semmi értelme nincs annak, hogy az elégedetlenségednek hangot adj, mert nem találsz nyitott fülekre, és csak magadat idegesíted. Balesetveszélyes a mai nap.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

A mai napon feszültebb lehetsz az átlagosnál, ezért fordulhat elő, hogy olyan dolgot is észreveszel és bosszankodhatsz miatta, ami korábban nem izgatott. Közlekedés során őrjítő helyzet jöhet létre, de az is lehet, hogy egy hír kihozhat a sodrodból.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

A mai napon olyan kiadásra is sor kerülhet, amelyre nem számítottál. Nem kizárt, hogy egy terv átalakításra szorul éppen az anyagiak miatt. Ha szülő vagy, csemetéd miatt tele lehetsz aggodalommal. Beszélj vele őszintén, ez oldhatja a feszültséget.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Megtörténhet, hogy a mai napon úgy érzed, a legjobb az lenne, ha se rokona, se ismerőse nem lennél senkinek: hozzátartozóval ugyanis komolyabb vitára van kilátás. Valaki rád szeretné kényszeríteni az akaratát, amit nem hagyhatsz…

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Ezen a napon a megérzéseid tökéletesen működhetnek, ezért hallgass arra, amit az ösztöneid súgnak. Így talán elkerülhetsz egy olyan helyzetet, amelynek a súlya alatt akár hétrét is görnyedhetsz. Baleset- és sérülésveszélyes ez a nap, légy óvatos!

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Kapcsolatod olyan próbatétel elé kerülhet, hogy nem biztos, hogy kiállja a próbát. Megtörténhet, hogy valaki miatt át kellene szervezned a napodat, de teljesen felesleges a mérgelődés, mert ezzel csak a saját energiádat pazarolod.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

Olyan elvárásoknak kellene megfelelned, amelyek miatt szorongóvá válhatsz, és amik miatt aludni sem tudsz. Próbálj meg lazítani, mert ha így folytatod, akkor a feszültség miatt komolyabb egészségi problémád lehet.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Mindig értetlenül álltál az irigy, kisstílű, gonosz emberek viselkedése előtt, amelyekből ezen a napon bőven kijuthat. Engedd el a füled mellett, amit mondanak, így elkerülheted, hogy ezeknek az embereknek a hatására megbetegedj.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

Olyan titok juthat a tudomásodra, hogy egyik döbbenetből a másikba eshetsz. Előfordulhat az is, hogy olyan lehetőséget sodorhat az utadba az élet, amely nagyon kecsegtető, és amelyre mégis nemet kellene mondanod, mert semmi nem lesz abból, amit ígérnek.