Horoszkóp 2017.10.09.

Kos
III. 21. – IV. 19.

Kommunikációs zavarok léphetnek fel a mai napon. Megtörténhet, hogy valaki kelletlenül viselkedik veled szemben, ami jobban fájhat, mint bármikor máskor, ugyanis most lelkileg sokkal érzékenyebb, sérülékenyebb vagy.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

Minden idegszáladdal a pénzre kellene koncentrálnod, mert így elkerülhetsz egy olyan kiadást, amelyet nem terveztél, és amely megingathatná a pénzügyi egyensúlyodat. Olyan hír is a füledbe juthat, amely miatt hajlamos lehetsz az irigységre.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

A szerelmi viszonyokban olyan mondatok hangozhatnak el, amelyek miatt talán könny csilloghat a szemedben. Ha szülő vagy, akkor a csemetédet meg kell védened. Figyelned kell a mai napon arra, hogy kinek, mit mondasz, mert új ellenségre tehetsz szert.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

A házasságokban, régi párkapcsolatokban feszültté válhat a helyzet. Még az is lehet, hogy a féltékenység zöld szemű szörnyetege felütheti a fejét. Próbáld megőrizni a hidegvéredet, mert így elkerülheted, hogy önmagadat hozd hátrányos helyzetbe.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Olyan feladatra is rá kellene bólintanod, amelyhez talán kevesebb kedvet érzel, mert sajnos nem vagy olyan helyzetbe, hogy válogass. De az is lehet, hogy egy váratlan szituáció miatt át kell szervezni az éledet. Szívességet kell talán kérni, ami nehezedre eshet.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Előfordulhat, hogy a pénzügyek negatívan befolyásolják a magánéletedet, különösen akkor, ha szülő vagy. Csemetéd miatt mélyebben zsebbe kell nyúlni. A szerelmi kapcsolatokat is nehézzé tehetik az anyagiak. Ne most változtass állást.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Rokonnal összerúghatod a port. Előfordulhat, hogy olyan valakivel hoz össze a sors, akinek a véleménye megváltoztatja a nézeteid. Kedvez az idő ingatlannal kapcsolatos ügyek bonyolításának.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Össze kell szedned magad, különben olyan helyzetbe kerülhetsz, amibe nagyon nem szeretnél. Ha egészségi problémád van, akkor mindent meg kell tenned a gyógyulásért. Az egészségnél ne legyen most semmi sem fontosabb.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

A barátaid között van olyan, akivel talán már jó ideje nem beszéltél. De az is lehet, hogy teljesen más véleményen vagytok ugyanabban az ügyben. Ha szeretnéd elkerülni a vitát, akkor számolj el legalább tízig. Balesetveszélyes a nap, légy óvatos.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

Felettesedről vagy jót mondj, vagy semmit, mert biztos lehetsz benne, hogy minden szavad vissza fog jutni hozzá. Ha felmerül benned az állásváltoztatás lehetősége, akkor várnod kellene még egy kicsit, mert rosszabb helyzetbe kerülhetsz, mint amiben vagy.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Nem kedvez az idő külfölddel kapcsolatos dolgoknak. Előfordulhat az is, hogy olyan dolog juthat a tudomásodra, amely miatt minden hajszálad az égnek állhat. Ha vásárolsz, figyelj arra, mit veszel, mert a figyelmetlenség sokba kerülhet.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

A környezetedben vannak olyanok, akik legszívesebben megfojtanának téged egy kanál vízben. De az is lehet, hogy a munkahelyeden történhetnek olyan dolgok, amelyek elgondolkodtatnak. Baráti kapcsolat akkor működhet jól, ha nem kérsz szívességet.