Horoszkóp 2017.10.07.

Kos
III. 21. – IV. 19.

Akármilyenek is a pénzügyei szokásaid, a mai napon olyan lehetőséget sodorhat utadba az élet, amelynek hatására könyvelésed kiadás oldala lendülhet nagyobb mozgásba. Vigyázz, nehogy túlzásba ess!

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

A mai napon együttérzésre kellene szorítani magad, elsősorban a társ-, valamint rokoni kapcsolatok terén. Vedd figyelembe mások nézeteit, érzéseit, és nem lesz okod panaszra, mert minden úgy alakulhat, ahogyan azt szeretnéd.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Minden tekintetben fékezned kellene magad, mert túlzásokba eshetsz. A magabiztosságod és az optimizmusod könnyen tévútra vihet, ha nem gyakorolsz kellő önmérsékletet és óvatosságot. Utazás során meg kell őrizni a hidegvéredet.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

Hajlamosabbá válhatsz tovább nyújtózni, mint ameddig a takaród ér. Egy kis önmérséklettel azonban optimizmusodat és önbizalmadat a saját javadra tudod fordítani. Legyen bármilyen idő, tölts több időt a szabad levegőn!

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Annyira optimista és magabiztos lehetsz a mai napon, hogy a környezeted dölyfösnek, beképzeltnek és lekezelőnek bélyegezhet. Fogd hát vissza magad, mert ha nem teszed, akkor csak ellenségeid számát gyarapíthatod.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

A mai napon aztán tényleg tervező-szervező kedvedben lehetsz és ebben mindaddig jó lehetsz, amíg nem akarod a többiek életét is illetéktelenül magad megszervezni. Ragadd meg a munka végét, mert most a nem szeretem feladatot is elvégezheted.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

A mai napon nem leszel megáldva határtalan energiával, de annyi mindenképpen lesz, amennyi a ténylegesen elvégzendő feladatokra való koncentráláshoz szükséges. Még rosszabbul lennél, ha nem csinálnál ma semmit.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Még akkor is úrrá lehet rajtad a magányosság érzése, ha nem vagy egyedül. Ha párkapcsolatban élsz, vagy a családod vesz körül, akkor is hajlamossá válhatsz a depresszív hangulatra. Beszélj az érzéseidről, így inthetsz búcsút ennek a kedélyállapotnak.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

A mai nap a fegyelemről és a szervezettségről szólhat. A részletek sem kerülik el a figyelmedet, és ennek hatására nagyon jó eredményt érhetsz el. Érdemes lenne a mai napodba aktív testmozgást beiktatni, mert mindez jó hatással lesz testedre, lelkedre.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

Remekül tudsz a mai napon összpontosítani. Ez lehet az oka annak, hogy olyan dolgokat is meg tudsz oldani, amelyet korábban nem. Most főként a konkrétumok érdekelhetnek és nem a filozofálgatás.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Minden olyan feladat vagy tanulmány szempontjából kedvező ez a nap, ahol koncentrált figyelemre van szükség az apró részletek iránt. Itt az ideje, hogy szemügyre vedd az életedet, a terveidet, és lásd mi az, ami működik, mi az, ami nem.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

Még az is lehet, hogy úgy érezheted, agyon nyom a munka, a kötelesség, és emiatt nem teheted azt, amihez igazán kedvet érzel. Türelmetlenné válhatsz mindenfajta korlátozással szemben, ezért lehet, hogy veszekedésre kerülhet sor.