Horoszkóp 2017.10.06.

Kos
III. 21. – IV. 19.

Azok a feladatok, amelyekben nyakig benne voltál, most gondolkodóba ejthetnek. Ha végig tudatában voltál, hogy mit, miért teszel, most szilárd talajon érezheted magad, és sikert érhetsz el.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

A mai napon előfordulhatnak olyan konfliktusok, amelyek rávilágítanak arra, hogy mivel lehet kihozni téged a sodrodból. Vedd alaposan szemügyre, hogy tényleg annyira fontos-e az, amiből olyan nagy ügyet csinálsz.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Főleg közeli kapcsolataid lehetnek robbanásveszélyesek ezen a napon. Figyeld meg, mi az, ami ingerel és feldühít. Sokat tanulhatsz így önmagadról és talán arra is rájöhetsz, hogy az, ami úgy felbosszantott, nem is olyan nagy dolog.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

Mindent meg akarsz tudni, még olyasmit is, amiről eddig azt hitted, meghaladná szellemi képességeidet: e folyamat közben tapasztalni fogod látóköröd kitágulását. Itt az idő, hogy leáss a dolgok mélyére és tanulj belőle.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Annyira energikusnak és optimistának érezheted a mai napon magadat, hogy hajlamos lehetsz nagyobb falatot kiharapni, mint amit meg is tudsz rágni. Egy kis önmérséklettel azért igen sikeres napot zárhatsz. Rokonra figyelj jobban.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

A mai nap nem különösebben alkalmas a befektetésekre, mert túlzott, sőt elvakult optimizmusra hajlasz. A siker azon múlhat, hogy milyen az alaphozzáállásod másokhoz. Ha nyitott vagy, akkor sikert sikerre halmozhatsz.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Mindenféle tapasztalatot be akarsz gyűjteni, hogy felpezsdítsd és lendületesebbé tedd az életedet. Nagyon fontos, hogy ne legyél lekezelő, ne legyél beképzelt, mert ezzel a viselkedéssel ellenségeid tábora növekedhet.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Pozitív hozzáállásodnak és együttműködési készségednek köszönhetően remekül helyt állhatsz csapatmunkában, vagy eredményes megbeszélést folytathatsz olyan témáról, amely elsősorban neked fontos. Szerelmes érzéseidnek adj hangot.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Kellemes és boldog nap lehet ez a mai, úgy tűnhet, minden a szád íze szerint alakulhat. Mindez nem annyira a szerencsének, hanem a pozitív hozzáállásodnak köszönhető. Itt az idő, hogy áttekintsd a céljaid, és ha kell, változtass rajtuk.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

Menj elébe az eseményeknek, cselekedeteknek, tapasztalatoknak – minden téren. Szellemed ma nyitottá válhat a nagy léptékű témákra, ami az univerzum jobb megértését szolgálhatja a maga teljességében. Ismerőssel jót beszélgethetsz.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

A mai nap az egyik lehet rég nem tapasztalt legjobb napjaidnak. Remek alkalom kínálkozik arra, hogy áttekintsd életed alakulását és változtatásokat hajts végre ott, ahol ez szükséges. Régen látott ismerőssel futhatsz össze.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

Kelj ma útra! Optimista, lelkes és energikus lehetsz most, ezért számíthatsz rá, hogy minden jól fog alakulni. Úgy érezheted, a mai napon többet kell tenned, mint amennyit általában tenni szoktál. Házi kedvencek boldoggá tehetnek.