Horoszkóp 2017.10.05.

Kos
III. 21. – IV. 19.

A mai napon nagyon energikus lehetsz, és úgy érezheted, valamit tenned kell, különben felrobbansz. Ha nem tudod helyes mederbe terelni ezt a felfokozott energiát, könnyen betegség vagy baleset formájában törhet utat magának.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

Kerüld a hirtelen mozdulatokat, különösen az éles fémtárgyak és gépek közelében. Annyi fizikai erő feszülhet benned, hogy alig tudsz nyugton maradni. Éppen ezért érdemes lenne ma egy rövid, de intenzív mozgást beiktatni.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Energiaszinted magas lehet, ez az oka annak, hogy rengeteg munkát el tudsz végezni. Különösen, a fizikai tevékenységek terén és a csapatmunkában jeleskedhetsz. Jól tudsz együttműködni másokkal, és irányító szerepet is betölthetsz.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

Ami az egészségedet illeti, jól érezheted magad. Igyekezz, fizikailag aktívnak lenni, különösen olyan területeken, ami csoportos elfoglaltsággal jár, mint a sport vagy a csapatmunka. Utazás bajjal járhat.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

A legjobban úgy tudnád kihasználni ezt a napot, ha egyedül dolgoznál a magad kedvenc területein. Tekintsd át a feladataidat és tervezd meg a továbbfejlesztésüket vagy kivitelezésüket. Új kihívások előtt állhatsz.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Képzeletben idézd fel az előtted álló feladatokat és gondold át, hogyan fogj hozzájuk, illetve azt is, mihez kezdesz, ha veszélybe kerülne a kivitelezésük. Kolléga az agyadra mehet, tarts távolságot vele szemben.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Találnod kellene a mai napon valamilyen hatékony levezetést túlfűtött energiáidnak és agresszivitásodnak, különben baleset vagy betegség érhet. A szerelmi kapcsolatokra a felfokozottság lehet jellemző.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Ha azt hiszed, hogy nincsenek agresszív érzületeid, légy különösen óvatos, mert valószínűleg csak magadba fojtod őket. Ez esetben viszont mágnesként vonzhatod magadhoz az olyan embereket, akik alkalmat adhatnak egy kis ellenségeskedésre.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Konfliktusod adódhat embertársaiddal, de ne tüzelj csípőből senkire, mert tudnod kell, hogy mit, miért teszel. Felismerve érzéseidet, pozitív irányban fordíthatod a dolgok menetét. Banki ügyek bosszúságot okozhatnak.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

Amennyiben mások harciasan lépnek fel veled szemben, ne feledd, hogy talán saját kivetített érzelmeiddel te hívod ki őket magad ellen. Ha párkapcsolatról van szó, úgy érezheted, lőporos hordón ülsz, amely bármelyik pillanatban felrobbanhat.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

A mai napon kihívás érhet, ami veszélyes, mert ha ösztönösen, gondolkodás nélkül cselekszel, könnyen elszúrhatod a dolgokat. Ha szülő vagy, csemetéddel szemben következetesnek kellene lenned.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

Igencsak ellenséges és agresszív indulataid támadhatnak a mai nap folyamán. Ha megpróbálod ezt magadba fojtani, baleset vagy betegség alakulhat ki. Igyekezz alkotó módon kiszellőztetni az energiáidat, és jól fogod érezni magad a bőrödben.