Horoszkóp 2017.10.04.

 

Kos
III. 21. – IV. 19.

A mai napon mindenképpen a figyelem középpontjába akarsz kerülni. Mivel eleven és barátságos vagy, most magadhoz vonzhatod az embereket. Előfordulhat, hogy egy új szerelem is felbukkan az életedben.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

A mai napon kissé nyugtalanabb lehetsz az átlagosnál. De előfordulhat, hogy olyan valakivel hozhat össze a sors, aki felhívhatja a figyelmedet egy kellemetlen dologra és ennek köszönhetően elkerülheted a nagyobb bajokat.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Kedvez a mai nap a már folyamatban lévő ügyek anyagi vonatkozásainak kitárgyalására és szinte bármilyen pénzügyi tranzakciónak. Baráti kapcsolat is fontos szerepet játszhat az életedben, hiszen olyan dolgot tudhatsz meg, amelyek boldoggá tehetnek.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

Amennyiben a mai napot barátok, jó ismerősök társaságában töltöd, nagyon jól fogod érezni magad. Jó benyomást tehetsz másokra, ha kell, de mindig csak önmagadat add. Ez lényeges, mert ezen múlik a siker!

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Ne mulaszd el kimutatni a nagyrabecsülésedet. Kiváló alkalom kínálkozik arra, hogy az esetleges problémák végére pont kerüljön. Nagyon fontos lenne, hogy pihenj, mert nem fogod bírni azt a hallatlanul nagy iramot, ami előtt állsz.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Elérkezett a pillanat, amikor szemügyre kellene venned a kapcsolataidat, illetve az ezekben betöltött szerepedet, mert könnyen rájöhetsz arra, kit kellene elengedned, hogy az életed teljes, kerek, egész legyen. Utazás jól sikerülhet.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Nagyon fogod élvezni a mai napon mások társaságát, sőt, minden esély meg lesz arra, hogy belebonyolódj egy olyan szerelmi kapcsolatba, amely felvillanyozhat. Éld meg minden pillanatát!

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Nagyszerű alkalom kínálkozik arra, hogy az esetleges társkapcsolati problémákkal foglalkozz és megszabadulj tőlük. Ha szülő vagy, akkor gyermeked miatt varázslatos pillanatokat élhetsz át, amely boldoggá tehet.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Szíved minden vágya a mai napon a szépség és a harmónia. Kiváló a nap arra, hogy az otthonodat szépítsd. Most vághatsz bele egy olyan vásárlásba, amely nagymértékben megkönnyítheti az életedet, és amelyre büszke lehetsz.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

Még az is lehet, hogy több személlyel szemben meleg, baráti érzéseket táplálhatsz, és egy új szerelem kialakulására is lehetőség nyílik. De nagyon fontos, hogy óvatos légy, mert balesetveszélyes a nap, és még egy kenőkéssel is megvághatod magad.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Rokonnak nagy szüksége lehet a te figyelmedre, a gondoskodásodra. Jó alkalom kínálkozhat arra, hogy végre kibeszéld magadból a lelkedet nyomó terheket. A párkapcsolati gondok végére is pont kerülhet.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

A mai napon hihetetlenül nagy energiákkal rendelkezhetsz és ezt hatékonyan fel tudod használni a kreatív önkifejezésben. Legjobb, ha most mindent egyedül csinálsz, mert a többiek könnyedén az idegeidre mehetnek, ingerültté válhatsz tőlük.