Horoszkóp 2017.10.03.

 

Kos
III. 21. – IV. 19.

Mindenfajta kommunikációra kiváló ez a nap, beleértve az adásvételt, tárgyalásokat és üzleti tranzakciókat is. Jól és pontosan ki tudod fejezni magad. Nyitott füllel kellene ma járnod, mert számodra fontos információhoz juthatsz.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

Nyitott, éber és fogékony vagy a mai napon, ezért könnyedén megy a munka, ha tanulmányokat folytatsz, csúcsformában lehetsz. Az is lehet, hogy szinte végeláthatatlan eszmecserékkel telhet a mai nap, amely kifáraszthat.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Fokozott szellemi energiák és aktivitás lehet rád a mai napon a jellemző. Ha tisztában vagy a saját nézeteiddel, akkor képes lehetsz érthetően és kellő nyomatékkal hangot adni nekik, csak ne felejtsd el fékezni magad…

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

A mai napon arra lenne szükség, hogy hallgass. Ha ez sikerül, akkor sokat fogsz tanulni belőle, ha nem, akkor konfliktusba kerülhetsz, amelyből sajnos nem jöhetsz ki győztesen. Kedvesednek szüksége van a te elismerő szavaidra.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Kompromisszumra lenne szükség a mai napon. Illetve nem ártana, ha megnyugtatnád a környezetedet arról, hogy nem akarsz senkitől elvenni semmit sem. Nagyon fontos, hogy figyelj valakire, aki nagyon okos, követendő dolgokat mondhat.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Megtapasztalhatod a mai napon a gondolat teremtő erejét: amire sokat gondolsz, az most valóra válhat. Kollégával szemben légy kedvesebb. Ez nem kerül neked semmibe, de később mégis a pozitívan veheti ki magát rád nézve.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Fontos, hogy megőrizd az objektivitásodat és odafigyelj mások véleményére. Ha készen állsz az együttműködésre, sokkal könnyebben érvényt szerezhetsz a saját nézeteidnek. Közlekedés során bosszantó helyzet alakulhat ki.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Mindenféle pénzügyi tranzakcióra kiváló ez a nap, de ez egyúttal azt is jelenti, hogy hajlamossá válhatsz a pazarlásra. Kétszínű személy magatartása felettébb idegesíthet. Itt a ragyogó alkalom, hogy elmond neki a véleményedet, még ha kínos, akkor is.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Remek alkalom kínálkozik a bulizásra, vagy olyan személyekkel a kommunikációra, akikkel talán az elmúlt időszakban nem ápoltál túl jó kapcsolatot. Itt a ragyogó alkalom a problémák megbeszélésére.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

Kedvez a mai nap a már folyamatban lévő ügyek anyagi vonatkozásainak kitárgyalására és szinte bármilyen pénzügyi tranzakció bonyolítására. Feletteseddel, kollégákkal szemben tarts legalább hét lépés távolságot.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

A mai napot töltsd barátok, jó ismerősök társaságában: mindnyájan jól fogjátok érezni magatokat. Ma jó benyomást tehetsz másokra, ha kell, de mindig csak önmagadat add. Valakinek az elismerő szavai olyanok, mintha hájjal kenegetnének.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

Itt az ideje, hogy szemügyre vedd a kapcsolataidat. Például azt, hogy adsz-e annyit, mint amennyit kapsz? Ha igen, akkor boldogabbnak és elégedettebbnek érezheted magad. Ha nem, akkor itt a ragyogó alkalom a változtatásra.