Horoszkóp 2017.10.02.

 

Kos
III. 21. – IV. 19.

Minden idegszáladdal a munkára, a megélhetésre kellene koncentrálnod, mert olyan eredményt érhetsz el, amelyre talán már jó ideje vágyakoztál. Remek alkalom kínálkozhat arra is, hogy valami egészen más, egészen új dologba kezdj.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

Elmélkedésre, önértékelésre szolgáló nap ez a mai, amikor olyan őszinte lehetsz saját magadhoz, mint talán eddig még sohasem. Ennek hatására képes vagy meghozni egy olyan döntést, amelyet már hosszabb ideje dédelgetsz.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Remek lehetőség kínálkozik arra, hogy valamilyen új tanulmányba fogj. De az is lehet, hogy okkult témák kelthetik fel az érdeklődésedet. Talán még kacérkodhatsz azzal a gondolattal, hogy jóst, jövendőmondót keress fel.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

A szakmádban, a hivatásodban elismerésben részesülhetsz, vagy olyan valakik szavazhatnak bizalmat neked, akikről ezt a legmerészebb álmaidban sem merted gondolni. Merj gátlások nélkül örülni, mert megérdemled!

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Maradj hű önmagadhoz, mindenféle parádézás vagy pózolás nélkül. Bárminek a meghamisítása hosszú távon csak megbosszulná magát. Bizonyos fokig közszemlére kerülhetnek a dolgaid, ezért fontos, hogy őszinte légy.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Az lenne a legjobb, ha kritikus szemmel tekintenél magadra, és átgonldnád, hogy azon az úton jársz-e, amin valóban menni akarsz. Ha erre képes vagy, akkor sikert sikerre halmozhatsz. Balesetveszélyes a nap!

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

A baráti kapcsolatok ápolására kellene a mai napon a hangsúlyt helyezni. Abban a közösségben, amelynek tagja vagy, minden szempár rád irányulhat ma, ezért fontos, hogy őszinte légy, és csakis is az igazat mond, történjen bármi.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Újratöltődhetsz energiákkal és különlegesnek érezheted magad. Remek alkalom kínálkozik arra, hogy áttekintsd a céljaidat, és ha kell, akkor új irányba fordulj. A ma elkezdett dolgoknak jó esélyük van arra, hogy jól végződjenek.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Kapcsolataid nyugodtak és kellemesek lehetnek. Másokkal jobban együtt tudsz működni, minden, számodra fontos dolgot meg tudsz beszélni, és olyan dolgokra is rájöhetsz, amelyek hatására az életed könnyebbé válhat.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

Vizsgáld meg, mi az, ami bejött, és mi az, ami nem. Hihetetlenül nagy energiával rendelkezhetsz, ezért nincs előtted olyasmi, amit ne tudnál elvégezni, aminek a végére ne tudnál pontot tenni. Nagyobb vásárlást bonyolíts ma.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

A remek kommunikáció napja ez a mai. Képes leszel teljesen világosan kifejezni magad, és mások véleményét is figyelmesen hallgatod majd. Hajtani fog a tudásszomj és a kíváncsiság, ezért vághatsz bele egy új dologba.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

A mai napon olyan dolgok juthatnak a tudomásodra, amelyek próbára tehetik a gondolkodásodat, a nézeteidet. Minden irányból záporozni fognak rád az információk és neked nagyon jól oda kell figyelni a rejtett finomságokra.