Horoszkóp 2017.01.01.

 

Kos
III. 21. – IV. 19.

Hallatlanul nagy erővel és energiával rendelkezel a mai napon, nincs előtted lehetetlen. Ha egészségi problémával küszködsz, akkor ennek a végére most pontot tehetsz. A munkában hallatlanul sikeres lehetsz, ami elégedetté tehet.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

Ha még nem vagy szerelmes, Ámor nyila a szíved közepébe fúródhat. De az is lehet, hogy a meglévő kapcsolatokban lángolhat a szenvedély. Ha szülő vagy, akkor a gyermekeddel tölts több időt, és ha kell, légy a segítségére.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Ha egészségi problémával küszködsz, akkor a gyógyulás útjára lépsz. De az is lehet, hogy olyan dologba fektethetsz most nagyobb energiát, amelynek gyümölcsét csak később szüretelheted. Váratlan találkozás felvillanyozhat.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

Kellemes lehet a mai napod, ugyanis olyan események történhetnek, amitől boldogságot érezhetsz. A házasságokban, régi kapcsolatokban új szintre léphettek. Ha utazol, akkor légy sokkal óvatosabb, mert balesetveszélyes a nap.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Pénzügyeid alakulása miatt minden okod meg lehet az örömre. Nem kizárt, hogy áron alul juthatsz olyan dologhoz, amire nagy szükséged van. Rendkívüli kreativitás jellemző most rád, pompás dolgot alkothatsz.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

A szerelem édes angyalkája telepedhet a válladra. Ha már párkapcsolatban élsz, akkor a kedvesed olyan dologra ragadtathatja magát, amely miatt boldognak érezheted magad. Az örömödet nem kellene megosztani azonban senkivel…

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

A párkapcsolatokban olyan esemény történhet, amely még szorosabbá teheti a viszonyotokat. De az is lehet, hogy olyan valaki bukkanhat fel a színen, aki a későbbiekben nagyon fontos lesz majd neked. Pénzedre jobban ügyelj!

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Hallatlanul nagy erővel és energiával rendelkezel, ez az oka annak, hogy nincs előtted most lehetetlen. A baráti kapcsolataid között van olyan, amely most még szorosabbá válhat. Ha próbatétel elé kerülne, akkor kiállja a próbát.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Glória ragyoghat ma a fejed fölött. Olyan helyzet alakulhat ki, amely nagyon jó hatást gyakorolhat az egzisztenciádra, sőt, a bankszámládon lévő összeg is hirtelen megháromszorozódhat. Fontos, hogy most ne vigyél túlzásba semmit.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

Olyan események történhetnek, amely miatt örömöt érezhetsz, hiszen ezek pozitív hatást gyakorolhatnak az életedre, egészen pontosan a jövődre. Regenerációs készséged is kiváló, ha beteg vagy, akkor a kórt legyőzheted.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Ha van titkolnivalód, akkor erre most nagyon vigyázz, mert ha kitudódik, akkor olyan dolgot veszíthetsz el, amely fontos, ami nélkül úgy érezheted, nem tudsz élni. Családtagnak szüksége van a támogatásodra, légy a segítségére.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

A házasságokban, régi párkapcsolatokban szorosabbá válhat kettőtök között a kötelék. Ha korábban voltak nézeteltérések közöttetek, akkor most minden rendeződhet. Valaki ígéretére ne vegyél mérget, kezeld a hallottakat fenntartással.