Horoszkóp 2017.09.30.

 

Kos
III. 21. – IV. 19.

Kiváló a mai nap művészetekkel való foglalatosságra, mert ezek feltölthetik lelki és szellemi energiaraktáraidat. A környezetedben van egy olyan személy, aki úgy hazudik, mintha könyvből olvasná, tarts vele távolságot.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

Valakinek a viselkedése elvarázsolhat, de megeshet, hogy olyan vallomásra kerülhet sor, amely miatt könny csilloghat a szemedben. Olyan élmény is érhet, amely miatt fontosabb változásokat fogsz végrehajtani az életedben.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Kedvez a mai nap a rokonokkal való kapcsolat ápolásának. Érdemes lenne nagytakarítást tartani, illetve selejtezni, és amire nincs szükséged, azt másnak adni. Jótékony cselekedetre szánhatod el magad, ami elégedetté tehet.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

Olyan találkozásban lehet részed a mai napon, amely miatt örömödben fülig érhet a szád. Bármilyen az időjárás, tölts a szabadban némi időt, mert erre nagy szükséged van. Minden külfölddel kapcsolatos ügyön most áldás van.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Olyan üzenethez juthatsz, amit eredetileg talán nem neked szántak. Ennek hatására olyan lépéseket tudsz megtenni, amelynek köszönhetően elkerülheted a veszteséget. Sőt, inkább nyereséget könyvelhetsz. Kirándulás jól sikerülhet.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

A közvetlen környezetedben lehet egy olyan személy, aki irigy rád. Ezért ha nem akarod magad kellemetlen helyzetbe hozni, akkor ne mond el, hogy milyen szerencse ért. Illetve mélyen hallgass arról is, hogy mi okoz nagy örömet.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

A kellemes meglepetés napja is lehet a mai, olyan dolgok hangozhatnak el, amitől úgy érezheted magad, mintha hájjal kenegetnének. Ha most akarsz nagyobb vásárlást bonyolítani, a lehető legjobbkor teszed!

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Nem kell félteni téged, különösen akkor, ha bosszút akarsz állni valakin. Mielőtt azonban a tettek mezejére lépnél, nem ártana, ha körülnéznél, mert olyan valakinek léphetsz a tyúkszemére, aki később sokat árthat neked.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Varázslatos pillanatokat élhetsz át, amikor a dolgok úgy alakulhatnak, ahogyan szeretnéd. De megtörténhet, hogy olyan valakivel hoz össze a sors, akinek a szavai boldoggá tehetnek. A mai napon ne hanyagold a testmozgást!

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

Varázslatos ez a mai nap, olyan dolgok is sikerülhetnek, amelyek csak a legmerészebb álmaidban szerepeltek. Ha munkatársaddal töltöd a mai napot, akkor nagyon jól szórakozhattok. Valaki nem tartja be az ígéretét, ami bosszanthat.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Ha pénzről van szó, akkor a mai napon még olyan helyről is jöhet, ahonnan nem gondoltad. Érdemesebb most vásárolni, mert még az is lehet, hogy rendkívül kedvezményesen juthatsz hozzá olyan dolgokhoz, amire nagy szükséged van.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

Ha párkapcsolatról van szó, akkor varázslatos pillanatot élhetsz, illetve élhettek át. A lelked csordultig van a mai napon szeretettel, szerelemmel. A kis háziállatok is boldoggá tehetnek. Viszont a pénzt most kifolyhat a kezeid közül.