Horoszkóp 2017.09.29.

 

Kos
III. 21. – IV. 19.

A házasságokban, a régi párkapcsolatokban a társadnak szüksége van a támogatásodra, mert olyan dolog történhet vele, amellyel egyedül nem tud megbirkózni. Kolléga stílusa miatt nyílhat ki a bicska a zsebedben.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

Valakinek a szerencsétlensége a te mázlid. Ne érezz emiatt lelkiismeret furdalást, hiszen ez nem a te hibád. A sors egyszerűen meg akar jutalmazni téged ezzel a lehetőséggel. Értéktárgyaidra jobban ügyelj.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Döbbenten állhatsz a rosszindulat előtt. Ami a mai napon történik veled, azt beszéld meg egy olyan személlyel, akit szeretsz, akiben megbízol. Az ő vigasztaló szavainak a hatásra talán ebből a rémes helyzetből a legjobbat tudod kihozni.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

A mai napon olyan események történhetnek veled, amely miatt örömödben talán táncra is perdülnél. A pénzedre azonban jobban kellene ügyelned, mert olyan dologra adhatsz ki, ami nem éri meg az árát, vagy ami selejtes.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Olyan sok feladatot el tudsz végezni, hogy még saját magadat is meglepheted vele. Valakinek a jelentkezése miatt örömöt érezhetsz. Beteg személynek szüksége van rád, mindenképp segíts neki!

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Plusz feladatot vállalhatsz, mert a pénzre most mindennél nagyobb szükséged van. Ha érdekel az ezotéria, a mai napon olyan élményben lehet részed, amely miatt más színben látod a világot és benne a helyed.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Még az is lehet, hogy olyan dolgok juthatnak a tudomásodra, amelyek miatt határtalanul boldognak érezheted magad. Kiváló a mai nap olyan tevékenység bonyolítására, amely miatt könyvelésed bevétel oldala lendülhet nagyobb mozgásba.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Kedvez a mai nap olyan tevékenységeknek, amelyek a láthatatlan világgal, a másik dimenzióval kapcsolatosak. Ha társaságban töltöd a napod, akkor olyan információ juthat a tudomásodra, amely miatt más színben látod a saját jövőd.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Váratlan találkozás felvillanyozhat, és olyan információk juthatnak a tudomásodra, amelyek miatt változtatni tudsz a terveiden. Emiatt olyan sikeres lehetsz később, amelyet talán most el sem tudsz képzelni.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

A nagy tervek napja is lehetne ez a mai, ami kapóra jön, mert előfordulhat, hogy amit mára terveztél, azon változtatni kell. Érdemes hivatalos ügyeket intézni. Ha párkapcsolatban élsz, társad rokonsága táncot járhat az idegeiden.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Minden külfölddel kapcsolatos ügyön most áldás van. Olyan személlyel találkozhatsz, aki nagy hatást gyakorolhat rád. Előfordulhat, hogy ennek hatására olyan dolgokat fogadhatsz el, amelyre korábban nemet mondhattál.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

Váratlanul juthat a tudomásodra egy olyan dolog, amely hatással lehet a jövődre. De az is lehet, hogy belebonyolódhatsz egy olyan ügybe, amelyet titokban kellene tartanod, mert így érhetsz el benne később nagyobb sikereket.