Horoszkóp 2017.09.28.

 

Kos
III. 21. – IV. 19.

Korszakalkotó ötlet pattanhat ki a fejedből, amelynek a megvalósításával még várnod kellene egyet kicsit. Az elgondolásaidat írd le, ha nem akarod őket elfelejteni. A párkapcsolatod alakulása miatt minden okod meg lehet az örömre.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

A munkahelyeden ismét olyan esemény történhet, amely miatt feszültté válhatsz. De az is lehet, hogy kollégáról jut olyan hír a füledbe, amely miatt az irigység érzése hullámozhat át a lelkeden, és emiatt lehetsz feszült.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Ha szülő vagy, akkor a gyermekedre nagyobb figyelmet kellene fordítanod. Az is lehet, hogy olyan valakivel kerülhetsz kapcsolatba, akinek szüksége van a vigasztaló szavaidra, és akinek irányt is mutathatsz. Orvosi vizsgálat miatt ne izgulj.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

Vannak olyan emberek, akiket akkor látnál legszívesebben, amikor a hátad közepét. Próbálj meg mosolyogni olyankor is, amikor legszívesebben felemelnéd a hangodat. A munkát váratlan esemény teheti nehézzé.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

A mai napon olyan dolgot tehetsz, amely nagyon jó hatást gyakorolhat a jövődre. De az is lehet, hogy olyan valakivel beszélgethetsz, akinek hatására másként láthatsz az életedben néhány dolgot – ez optimistává tehet.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Olyan összeg ütheti a markodat, amelyre nem számítottál, vagy amely miatt határtalanul boldognak érezheted magad. A mai napon történő események jó hatást gyakorolhatnak a biztonságérzetedre.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

A környezetedben a mai napon több az irigy ember. De ismered a mondást, miszerint inkább irigyeljenek, mint sajnáljanak. Ha orvosi vizsgálatra kerülne sor, ne aggódj, mert jó kezekben lehetsz. Valaki ajándékkal kedveskedhet neked.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Jó lenne, ha meg tudnád állni, hogy valakit kellemetlen helyzetbe hozz. Távol kellene tartanod magad a mai napon a pletykálkodóktól, mert amit ezektől az emberektől hallasz, tévútra vihetnek. Nagyobb vásárlásra kiváló a mai nap.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Pénzedre és értéktárgyaidra jobban kellene ügyelned, mert ezek másoknak is tetszenek. Az elektronika a mai napon borsot törhet az orrod alá. De az is lehet, hogy olyan dologgal kell foglalkoznod, amihez se kedvet, se erőt nem érzel.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

Érdemes lenne állást változtatni, illetve, ha a munkáddal kapcsolatban elégedetlenséget érzel, akkor ennek most hangot adni. Megtörténhet, hogy olyan valakivel hoz össze a sors, aki táncot járhat az idegeiden.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Olyan hír juthat a füledbe, amely miatt örömöt érezhetsz, és amely jó hatást gyakorolhat a jövődre. Ennek hatására egészen másként láthatsz dolgokat, még a lehetetlenre is lehetségesként fogsz tekinteni.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

Ha plusz pénzkereseti forrásra nyílna lehetőség, akkor erre igent kellene mondani. Valaki nem tartja be az ígéretét, ami miatt feszültté válhatsz. Ha párkapcsolatban élsz, társadnak szüksége van elismerő, becéző szavaidra.