Horoszkóp 2017.09.27.

 

Kos
III. 21. – IV. 19.

Összességében ez a nap jónak mondható. Olyan esemény is történhet, amely miatt örömödben fülig érhet a szád. A házasságokban, régi együttélésekben olyan változás történik, amelynek köszönhetően, új fejezet kezdődik az életetekben.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

Olyan váratlan esemény történhet, amely miatt egyik pillanatról a másikra kinyílhat a bicska a zsebedben. De az is lehet, hogy a környezetedben többen téged tarthatnak kiállhatatlannak. Szedd össze magad, és próbálj meg kedves lenni.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

A baráti kapcsolataid közül egy most próbatétel elé kerülhet, és meg is szűnhet. Váratlan találkozásban lehet részed, amely miatt feldobott lelkiállapotba kerülhetsz. Utazás pompás lehet, jól sikerülhet.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

Az lenne a legjobb, ha a magánéleti problémáiddal nem traktálnád a kollégáidat, a főnöködet. És a munkahelyi gondjaidat nem vinnéd haza. Így elkerülheted, hogy olyan véleményt mondjanak, amivel mélyen megsebezhetik a lelked.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Olyan hír juthat a füledbe, amely miatt örömödben talán a föld felett lebeghetsz néhány méterrel. De az is megtörténhet, hogy olyan valakivel hoz össze a sors, akivel azonos hullámhosszon lehettek, és kiegészíthetitek egymást.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

A mai napon legyen mindennél fontosabb az egészséged. Ha orvosi vizsgálatra kerülne sor, ne aggódj, jó kezekben leszel. Bírságveszélyes a mai nap, tartsd be a szabályokat. Kedvez az idő hivatalos ügyek intézésének, banki ügyleteknek.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Elfogadó vagy, ez lehet az oka annak, hogy szinte nincs olyan, akivel ne tudnál kijönni. Ha párkapcsolatban élsz, akkor a társad variálása ugyan az idegeidre megy, de ennek ellenére toleráns vagy, és ezért jó a kedved is.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

A környezetedben több az energiavámpír személy, velük szemben nagyobb távolságot kellene tartanod. A munkád során olyan helyzet alakulhat ki, amit nehezebben tudsz kezelni. Utazás jól sikerülhet.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Közösségben vezető szerepet játszhat, ezért lényeges, hogy mit és hogyan mondasz. Ennek ellenére lesz olyan, akit megbánhatsz, és az illető a bosszúálló fajtába tartozhat. Pénzügyek intézésére és orvosi vizsgálatra kiváló ez a mai nap.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

A munkahelyeden idegesítő helyzet alakulhat ki: a felettesed olyan dologgal állhat elő, amely előtt értetlenül állhatsz. Ennek ellenére, ha állásváltoztatáson töröd a fejed, akkor is várj még egy kicsit.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Kellemes találkozásban lehet részed. De az is lehet, hogy olyan téma körül foroghatnak a gondolataid, amelyek a jövőddel kapcsolatosak, és amelyek megvalósítására a sors később kínál lehetőséget. Közlekedéskor légy óvatos.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

Ha pénzről van szó, akkor egy váratlanul adódó lehetőségre mondj igent, mert ezzel a bankszámládon lévő összeget jelentősen növelheted. Előfordulhat, hogy olyan valakivel hozhat össze a sors, aki miatt örömödben fülig érhet a szád.