Horoszkóp 2017.09.26.

 

Kos
III. 21. – IV. 19.

Olyan valakivel hozhat össze a sors, akivel nem leszel közös nevezőn. De az is megtörténhet, hogy a munkahelyeden olyan dolog történik, hogy egyik ámulatból a másikba esel. Régi ismerős is felbukkanhat, így felelevenedhet a múlt.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

Próbálj meg kicsit kedvesebb lenni. Ha még dicsérni is tudnál, akkor olyan barátokra is szert tehetnél, akik sokat tehetnének jövődért, a boldogulásodért. Ha párkapcsolatban élsz, most neked kell jobban alkalmazkodni a társadhoz.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Teljesen mindegy, hogy párkapcsolatban élsz, vagy szingli vagy, mert most magányosnak érezheted magad. Keresned kell egy olyan személyt, akiben megbízol, és akivel megbeszélheted mindazt, ami a szívedet nyomja.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

Vannak olyan emberek, akiket akkor szeretnél csak látni, amikor a hátad közepét. Ezekkel az emberekből a mai napon találkozhatsz. Ha képes vagy megőrizni a hidegvéredet, akkor nem lesz semmi problémád.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Ha szülő vagy, akkor a gyermeked miatt nehezebbnek érezheted az életed. De az is lehet, hogy közeli ismerős keres meg olyan dologgal, ami előtt értetlenül állhatsz. Nem kizárt, hogy egy régen látott, bosszantó ismerős bukkan fel az életedben.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

A rokonaid között vannak olyanok, akik nehéznek érezhetik veled az életet. Ezért, ha a famíliád tagjairól van szó, akkor légy velük kedves és megértő. A munkahelyeden valaki olyan ötlettel állhat elő, amitől a hajad égnek állhat.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Olyan találkozásra kerülhet sor, amely miatt kínosan érezheted magad és feszenghetsz. De az is lehet, hogy közlekedés során érhet kellemetlen helyzet. Amennyiben hivatalos ügyeket intézel, meg kell acélozni az idegeidet.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

A munkatársaid között van olyan személy, akinek a magatartása előtt értetlenül állhatsz. De az is lehet, hogy valakinek a rosszindulatával nem tudsz mit kezdeni. Érdemes a mai napon nagyobb vásárlást lebonyolítani.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

A szomszédod borsot törhet az orrod alá, de megeshet, hogy olyan esemény történik az életedben, amely nagyobb összeget húzhat ki a zsebedből. A munkahelyeden kialakult új helyzethez nehezen tudsz alkalmazkodni.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

Vannak olyan emberek, akiket a mai napon nagy ívben el kellene kerülni, mert különben kihozhatnak a sodrodból, és olyan dolgot tehetsz, amit később nagyon megbánhatsz. Ha van titkod, akkor arra most nagyon vigyázz!

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Valakinek a kedvessége kellemes meglepetésként érhet. De az is lehet, hogy olyan személlyel hoz össze a sors, aki nagyban hozzájárulhat ahhoz, hogy más szemmel nézd a világot, és benne a saját helyedet, helyzetedet.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

Vannak olyan emberek, akik meg tudnának fojtani egy kanál vízben, ezért sokkal jobban kellene most ügyelned arra, hogy kinek, mit mondasz. Ha állásváltoztatáson töröd a fejed, akkor ezzel még várj, mert csöbörből vödörbe kerülhetsz.