Horoszkóp 2017.09.25.

 

Kos
III. 21. – IV. 19.

A munkában nem alakul minden úgy, ahogyan azt szeretnéd, vagy ahogyan azt eltervezted. De az is lehet, hogy a kollégák között van egy nehézfejű személy, aki miatt az idegeid megfeszülnek. Utazáskor, közlekedéskor légy óvatos.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

Ha szerelemről van szó, akkor most bonyolult helyzet alakulhat ki, amit valószínűleg nem tudsz kezelni. Jobb lenne, ha a fontos kérdéseket nem most akarnád megbeszélni, mert sajnos nem éred el azt, amit nagyon szeretnél.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

A házasságokban, régi együttélésekben a társad most makacsabb, illetve olyan dolgokhoz ragaszkodik, amiken te változtatni szeretnél. Olyan valaki is felbukkanhat most az életedben, aki egykor nagyon fontos volt neked…

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

Kollégák között van olyan személy, akinek a stílusától még a nem létező szőrszálaid is égnek állnak. De az is lehet, hogy valaki miatt át kell szervezned a napodat, ami most nehezedre esik. Gyermek miatt boldogságot érezhetsz.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Ha pénzről van szó, akkor ma nem állsz a helyzet magaslatán. Ez azt jelenti, hogy olyan kiadásokra kerül sor, amikre nem számítottál. Ráadásul a magánéletedben is főszerepet játszhat a pénz, ami miatt az idegeid megfeszülnek.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Talán rokonnal történik olyan dolog, ami miatt át kell alakítanod a napodat. De az is lehet, hogy valami elromlik, ami bosszússá tesz. Ingatlannal kapcsolatos ügyet, ha egy mód van rá, ne a mai napon bonyolíts!

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Nem hogy félszavakból, még körmondatokból sem értheted meg magadat a környezeteddel. Éppen ezért a kommunikációt érdemes lenne elhalasztani. Valakinek a titkára fény derülhet, és ez előtt döbbenten állsz…

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

A kapcsolatok a mai napon próbatétel elé kerülhetnek, és bizony lesz közötte olyan, aminek búcsút kell intened. De az is lehet, hogy olyan valaki bukkanhat fel a színen, akinek nem örülsz. A párkapcsolatod alakulása miatt viszont örömöt érezhetsz.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

A munkában nem alakul minden úgy, ahogyan azt vártad, vagy ahogyan azt ígérték. De az is lehet, hogy a felettesed nem nyitott most a te mondanivalódra, ezért, ha nála szeretnél bármit elérni, akkor még várj egy kicsit.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

Külföldi utazáson több dolog alakulhat másként, mint ahogyan azt vártad, tervezted. Ha tanulmányokat folytatsz, akkor most jobban kell koncentrálnod, mert olyasmit hagysz figyelmen kívül, ami lényeges, ami fontos.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Még az is lehet, hogy egészségi probléma alakul ki. De megtörténhet, hogy nem neked, hanem közeli ismerősnek, hozzátartozónak lesz gondja, és ezért szüksége lesz a segítségedre. Nagyobb vásárlást érdemes most bonyolítani.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

A munkahelyeden olyan helyzet jöhet létre, ami miatt komolyabb elgondolkodsz az állásváltoztatáson. De az is lehet, hogy a felettesed a mai napon raplisabb –valószínűleg komoly magánéleti gondja van.