Horoszkóp 2017.09.24.

 

Kos
III. 21. – IV. 19.

Mozgalmas lehet ez a mai nap, amikor olyan dolgok is történnek, amik miatt egyik döbbenetből a másikba esel. Érdemes lenne ma kipróbálni egy új receptet, és a konyhai remekkel megkínálni azokat, akiket szeretsz.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

Ha a mai napon dolgoznod kell, akkor éghet a kezed alatt a munka. De az is lehet, hogy olyan valakivel jössz össze, aki egy fantasztikus lehetőségről beszél, amibe neked azért nem kellene belevágni, mert csalódás fog érni miatta.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Még az is lehet, hogy az agytekervényeid a mai napon az ötödik sebességbe kapcsolnak. Ennek hatására sokkal könnyebben tanulsz, mint máskor. Illetve a memóriád is fantasztikusan működik majd. Párod kellemetlenkedhet ma.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

Amennyiben titkos szerelmi viszonyt folytatsz, akkor a mai napon olyan helyzet alakulhat ki, ami miatt mindenre fény derül. Ezért, ha nem akarsz lebukni, akkor légy sokkal körültekintőbb. Ha szülő vagy, csemetéddel szervezz ma közös programot.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Vannak olyanok, akiket akkor szeretnél csak látni, amikor a hátad közepét – így lehetsz ezzel a mai napon is. De előfordulhat, hogy olyan valakit sodor az utadba az élet, aki jó hatást gyakorol a jövődre. Balesetveszélyes a nap!

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Ha párkapcsolatban élsz, akkor a mai napon több figyelmet kellene fordítanod a társadra. Különösen, hogy olyan helyzetbe kerülhet, ami mindkettőtök anyagi helyzetét érinti. A megnyugtató szavaidra és a biztatásodra van szüksége.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Olyan dolog juthat a tudomásodra, hogy egyik döbbenetből a másikba esel. De az is lehet, hogy olyan valakivel kerülsz kapcsolatba, aki olyasmit mond, aminek a későbbiekben te igen nagy hasznát veheted.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Jól tennéd, ha a mai napot pihenéssel töltenéd, mert a következő héten iszonyatosan sok munka szakad a nyakadba. Ezért a mai nap legyen az erőgyűjtésé, hogy bírd majd az iramot. Vásárlást érdemes ma bonyolítani.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Vannak a környezetedben olyanok, akik megpróbálják elvenni a kedvedet valamitől. Ne engedd! Vagyis ne hallgasd meg azokat, akik csak negatív dolgokról tudnak beszélni. Ha dolgoznod kell, jó eredményt érhetsz el.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

Ha utazol, akkor azt a lehető legjobbkor teszed. Ha tanulmányokat folytatsz, kiváló eredményt érsz el. Ha jogi problémád van, akkor a következő időben minden úgy alakul, ahogyan azt a legszebb álmaidban láttad.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Még az is lehet, hogy valaki felbukkan a múltadból. De az is lehet, hogy olyan esemény történhet, ami miatt talán egy-két könnycsepp is végig gördül az arcodon. Ha dolgoznod kell, minden a lehető legjobban alakul.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

A szíved tele lehet a mai napon szeretettel, szerelemmel. Még az a szerencse, hogy nem vagy cukorból, különben elolvadnál. A házastársaddal van, amiben nem értetek egyet, ezért inkább most neked kellene alkalmazkodni hozzá.