Horoszkóp 2017.09.23.

 

Kos
III. 21. – IV. 19.

Ma talán kevesebb kedvet érezhetsz a munkához. De az is lehet, hogy fizikailag nem vagy csúcsformában, és ez az oka annak, hogy leginkább csak a lábadat lógatnád. Erre azonban most a sors nem kínál lehetőséget.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

Még az is lehet, hogy olyan valaki bukkan fel a mai napon a környezetedben, akivel korábban nagyon jó kapcsolatot ápoltál. Ha baráti társaságban, vagy rokoni körben töltöd a mai napot, akkor pompásan érezheted magad.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Az lenne a legjobb, ha a mai napon nem foglalkoznál a munkával. Ha ez nem lehetséges, akkor a felettesedet ne traktáld olyan dolgokkal, amik elsősorban neked fontosak. Ha szülő vagy, töltsd ma az idődet a csemetéddel.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

Vannak olyan emberek a közvetlen környezetedben, akiknek nem lehet a kedvükre tenni. Így lehetsz most ezzel te is, ezért nem érdemes nagyobb erőt pazarolni egy ilyen illetőre. Inkább foglalkozz magaddal.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

A pénzedre a mai napon jobban kellene vigyázni, mint általában. Olyan helyzet alakulhat ugyanis ki, aminek hatására felesleges kiadásra kerül sor. Nem kedvez a mai nap az anyagi tervezgetésnek, mert minden másként alakul majd, mint szeretnéd.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

A házasságokban, régi párkapcsolatokban a társad átláthatatlan, zűrzavaros helyzetbe kerülhet, amiből sajnos te sem tudod kihúzni őt. Érdemes lenne őszinte beszélgetést kezdeményezni, ami sokat javíthat a kialakult helyzeten.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

A házasságokban, régi párkapcsolatokban előfordulhat, hogy a társadnak munkahelyi gondja támad, és ez hatással lesz a kettőtök viszonyára. De az is megtörténhet, hogy belebonyolódsz egy olyan kapcsolatba, amibe nem kellene.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

A szerelmi viszonyokban a dolgok másként alakulhatnak, mint ahogyan arra számítasz, és ez kissé lehangolttá, enerválttá tesz. Ha szülő vagy, akkor a gyermekeddel foglalkozz sokkal többet, és beszélj neki az érzelmeidről.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Az lenne a legjobb, ha a mai napon pihennél, semmiféle fizikai munkát nem végeznél. Ha ez nem lehetséges, akkor nem kellene megerőltetni magad, csak annyi feladatot kellene elvégezni, amennyit nagyon muszáj. Kirándulás jól sikerülhet.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

A környezetedben van egy olyan személy, aki nem mond igazat. De az is lehet, hogy arra a személyre, akire többször gondolsz, most felbukkan. Az ösztöneid most csalhatatlanok, ezért fontos döntésnél hallgass rájuk.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Az lenne a legjobb, ha a mai napon a pénz tabu téma lenne. Mert, ha az anyagiak szóba kerülnek, akkor szinte garantált a veszekedés kirobbanása. Beteg személynek szüksége van a segítségedre, gondoskodj róla.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

Még az is lehet, hogy olyan öröm ér, ami miatt a mennyben érzed magad. Kiváló az idő művészetekkel foglalkozni, mert ezek jó hatást gyakorolhatnak rád, a szellemi és a lelki energiaraktáraidat feltöltik.