Horoszkóp 2017.09.22.

 

Kos
III. 21. – IV. 19.

Kellemesen telhet ez a mai nap, amikor olyan gondolatok fordulhatnak meg a fejedben, amik miatt a jókedved garantált lesz. Valaki úgy ihatja a szavaidat, mint sivatagi vándor az oázis vízét. Kolléga viselkedése viszont kiboríthat.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

Pénzügyeid alakulása miatt minden okod meglehet a boldogságra, az örömre. De az is lehet, hogy valaki olyan dologgal kedveskedhet, ami óriási meglepetés lesz a számodra. Munkatárs borsot törhet az orrod alá.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Nagyon meg kell gondolnod, hogy kinek, mit és hogyan mondasz, mert most többen figyelhetnek rád, és ha valakinek nem tetszik valami, akkor komoly támadásba kezdhet. A szerelmi viszonyokban fantasztikus pillanatokat élhetsz át.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

Vannak olyan emberek a környezetedben, akiket legszívesebben akkor látnál, amikor a hátad közepét. Próbálj meg toleránsabban viselkedni, mert így kerülheted el az őrült helyzeteket. Találkozás kellemes lehet.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

A környezetedben többen úgy vélekednek, hogy neked még a bőröd alatt is pénz van. Igaz, ami igaz, ha az anyagiakról van szó, akkor minden okod meglehet az örömre. Az esetleges kiadások nem borítanak ki.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Amennyiben a szerelmi életedre eddig az állóvíz volt a jellemző, akkor most minden megváltozik. A szenvedély lángja magasra csaphat, és olyan pillanatokat élhettek át, amikre az eddigi életetekben sohasem került sor.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Kedvez az idő ingatlannal kapcsolatos ügyek intézésének. De az is megtörténhet, hogy a rokonaid között vannak olyanok, akik a mai napon megpróbálnak a kedvedben járni, és emiatt is jól érezheted magad a bőrödben.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

A mai napon érdemes lenne hivatalos ügyeket intézni. Szomszéddal is olyan dolgokat beszéltek meg, amik elsősorban neked fontosabbak. De az is megtörténhet, hogy valakinek a jelentkezése kellemes meglepetés lesz.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Most kell ütnöd az anyagiak terén a vasat, mert még meleg. Elő kellene adnod a felettesednek az elképzeléseidet – elsősorban pénzügyek terén, mert óhajod meghallgatásra talál. Valaki kedveskedését értékeld!

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

Olyan erővel és energiával rendelkezel, hogy nincs feladat, amit ne tudnál elvégezni, aminek ne érnél a végére. De az is megtörténhet, hogy olyan valakivel hoz össze a sors, akivel kölcsönösen jó hatást gyakorolhattok egymásra.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Soha nem volt még aktuálisabb a mondás, miszerint csak egészség legyen, a többit majd megvesszük. Neked is jobban kellene vigyáznod a testi épségedre, az egészségedre, mert egy betegség most hosszabb időre kivonhat a forgalomból.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

Baráti kapcsolatnak most nagyobb hasznát veheted. Még az is megtörténhet, hogy ennek hatására anyagilag jobb helyzetbe kerülsz – és a pénznek most ezer helye lehet. A párkapcsolatokban sok dolog a kedved szerint alakulhat.