Horoszkóp 2017.09.21.

 

Kos
III. 21. – IV. 19.

Amit most mondasz, arról a környezetedben többen úgy gondolkodhatnak: szentírás! Ezért nagyon figyelj a kommunikációdra. A következő időszakban a párkapcsolat fontosabbá válhat, mint eddig bármikor.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

Még az is lehet, hogy olyan dolog kerül terítékre, ami miatt elérzékenyülsz. A memóriád fantasztikusan működik, olyasmi is eszedbe jut, aminek most igen nagy hasznát veheted. Találkozás felvillanyozhat.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

A mai napon a sors az irányítást a te kezedbe teheti, ami azt jelenti, hogy elsősorban a családodban, a rokonságodban, az otthonodban alakul minden úgy, ahogyan azt te szeretnéd. Ha egy mód van rá, ne politizálj.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

Még az is lehet, hogy valakinek a viselkedése miatt egyik döbbenetből a másikba esel. A dolog azért érdekes, mert ennek hatására elgondolkodhatsz, és rájössz, hogyan kellene változtatni a saját életeden.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Az élet több területén alakulhatnak úgy a dolgok, ahogyan azt szeretnéd. Elsősorban az anyagiak terén élvezheted a helyzetet, hiszen olyan pénz is ütheti a markodat, amire nem számítasz. Hosszabb távú terv készítésére is kiváló ez a nap.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

A szerelemi kapcsolatok alakulása miatt érezheted határtalanul boldognak és elégedettnek magad. Ha szülő vagy, akkor a csemetéd állhat elő olyan dologgal, ami miatt talán még örömkönnyeket is hullatsz.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

A következő időszakban a figyelem középpontjában állhatsz. Sokan leshetik minden szavadat, minden mozdulatodat, és ezek szerint cselekednek. Kollégával szemben légy kedvesebb, mert az illető most sokat árthat neked.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Baráttal folytathatsz olyan beszélgetést, ami elsősorban neked fontos. De az is lehet, hogy olyan valaki kerül a látómeződbe, aki hatással lesz a világlátásodra. A múlt is többször eszedbe juthat, és ez lelkileg érzékenyebbé tesz.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

A feletteseddel a mai napon olyan beszélgetést folytathatsz, ami neked fontosabb. De az is lehet, hogy kapsz egy visszautasíthatatlan ajánlatot, amit megfogadva a ranglétrán nagyot lépsz feljebb. A testmozgást ne vidd túlzásba.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

Meg kell próbálnod visszafogottan viselkedni, mert ha kiborulsz, olyan mondatok hagyhatják el a szádat, amik miatt saját magad alatt vágod a fát. De az is lehet, hogy régi ismerős bukkanhat fel az életedben, akit ki nem állhatsz.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Még az is lehet, hogy a saját rokonaid miatt kerülsz kínos helyzetbe. Éppen az a személy bánthat meg, akiről ezt korábban nem gondoltad, és amit mond, amit tesz, az nagyon fáj. Ingatlanügylet bonyolítására kiváló ez a nap.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

Előfordulhat, hogy baráti kapcsolat kerül próbatétel elé, és nem biztos, hogy kiállja a próbát. De az is lehet, hogy a közösségben, aminek a tagja vagy, olyan valaki próbál befolyásolni, akitől inkább távolságot kellene tartanod.