Horoszkóp 2017.09.20.

 

Kos
III. 21. – IV. 19.

Kolléga a viselkedésével kihúzhatja nálad a gyufát. De az is lehet, hogy valaki miatt neked kell duplán fáradni, ami szintén idegessé tesz. Pénzügyek bonyolításakor kellemetlen helyzet alakulhat ki. Vásárlást halaszd el.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

Fizikailag ma nem vagy csúcsformában, ez lehet az oka annak, hogy gyengébbnek érzed magad. Éppen ezért a munkához úgy kellene hozzáállnod, hogy ahhoz más is hozzáférjen. Pénzedre jobban ügyelj!

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

A rokoni kapcsolatok fontosabbá válhatnak ezen a napon. De az is lehet, hogy olyan dolgot vásárolsz, amivel az otthonodat teheted szebbé, még kényelmesebbé. A régi párkapcsolatokban fontos dolgokat beszélhettek meg.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

Összességében kellemesen alakulhat ez a nap, amikor több olyan dolog is megtörténhet, amit már jó ideje tervezgettél. De az is lehet, hogy összefutsz egy olyan személlyel, akivel számodra fontos témáról esik szó.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Izgalmasan telhet ez a nap, amikor nem kellene az anyagiakról szót ejtened, mert az életnek ezen a területén most nem állsz a helyzet magaslatán. Fontosabb megbeszélésre kerülhet sor, amiben remekül tudod képviselni a saját érdekedet.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

A házasságokban, régi párkapcsolatokban a társad sokkal érzékenyebb, mint általában. Ezért nagyon fontos, hogy figyelj arra, mit, hogyan mondasz, így elkerülheted, hogy megbántsd őt. Izgalmas találkozásban is részed lehet.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Kollégák között van olyan valaki, aki úgy hazudhat, mintha könyvből olvasná. De az is megtörténhet, hogy a közvetlen környezetedben van az a személy, aki miatt egyik pillanatról a másikra olyan helyzetbe kerülsz, hogy a hajad is égnek áll.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Összességében pompásnak nevezhető ez a nap, amikor több dolog alakul úgy, ahogyan szeretnéd, vagy ahogyan tervbe vetted. Ha egészségi problémával küszködsz, akkor meg kell fogadnod azt, amit tanácsolnak, mert ez vezet gyógyuláshoz.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Olyan valakivel találkozol a mai napon, akinek lelki problémái vannak, és ezekkel téged traktálhat. Igyekezz jó képet vágni a dologhoz, mert az illetőre a későbbiekben nagyon nagy szükséged lehet.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

Vannak olyanok a közvetlen környezetedben, akik annyira irritálhatnak, hogy még a nem létező szőrszálaid is az égnek állnak. Előfordulhat azonban, hogy olyan valakivel hoz össze a sors váratlanul, aki hasznos dolgot mond.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Ne a múlttal, és a ne a jövővel foglalkozz, hanem a jelennel. Mert csak így tudsz ötről hatra jutni, és így kerülheted el a kellemetlen szituációt. Valaki ajándékkal kedveskedhet neked, és hivatalos ügyek intézése is gyorsan, frappánsan mehet.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

Hajlamossá válhatsz a füllentésre ezen a napon. De az is lehet, hogy valakit nem akarsz megbántani, és emiatt a kegyes hazugság taktikájához folyamodsz. Ha orvosi vizsgálatra kerülne sor, ne aggódj, mert jó kezekben leszel.