Horoszkóp 2017.09.19.

 

Kos
III. 21. – IV. 19.

A munkában, megélhetésben átláthatatlan helyzet alakulhat ki. De az is lehet, hogy valaki nem mond igazat, a hazugságára pedig fény derül, ami miatt csalódottnak és kiábrándultnak érezheted magad. A titkodat ne áruld el senkinek.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

A pénzügyeid másként alakulhatnak, mint ahogyan arra számítottál, mint ahogyan tervezted. De az is lehet, hogy a kollégáid között vannak olyanok, akik a zsebedben turkálnak. Ha párkapcsolatban élsz, légy a társaddal kedvesebb.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

A munkában átláthatatlan helyzet alakulhat ki. A felettesed nem mond igazat, a viselkedése miatt pedig kicsit nyomottabb hangulatba kerülsz. De az is lehet, hogy a környezetedben vannak olyanok, akik úgy hazudnak, mint a vízfolyás.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

Kellemesen alakulhat ez a mai nap, amikor olyan dolgok történnek, amik miatt feldobott lelkiállapotba kerülhetsz. Olyan dologba is belekezdhetsz, ami később nagyon fontos lesz az életedben. A pénzügyeid pompásan alakulhatnak.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Pénzügyeid alakulása miatt feszültté válhatsz. Ha párkapcsolatban élsz, akkor a társad anyagi helyzete miatt lehetsz ideges. Próbáld meg visszafogni magad, mert különben olyan helyzetbe kerülsz, amivel önmagad alatt vágod a fát.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

A környezetedben most több az olyan ember, akivel nehezen értheted meg magad. Épp ezért lényeges, hogy világosan és egyértelműen fogalmazz, így kerülheted el, hogy saját magadat hozd kellemetlen helyzetbe.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Még az is lehet, hogy a mai napon a hátad mögött folyhatnak rólad beszélgetések. De tudomásodra juthat egy olyan titok, amit nem kell megőrizned – az információt felhasználva előnyös helyzetbe kerülsz.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

A szerelemi kapcsolatokat az elhallgatások, vagy éppen a titok tehetik nehezebbé.  Ha szülő vagy, akkor a gyermeked olyan dologgal állhat elő, ami miatt elérzékenyülhetsz, és talán még könny is csilloghat a szemedben.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

A feletteseddel ma nem lesz összhang közöttetek, ezért a számodra fontosabb dolgok megbeszélését érdemes lenne elhalasztani. De az is lehet, hogy a munkahelyeden új irányhoz kell igazodni, ami nem okoz neked nehézséget.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

Ha tanulmányokat folytatsz, olyan dolog történhet, amire talán nem is számítottál, és ami miatt bizonyos ügyekről egészen másként gondolkodhatsz, mint korábban bármikor. Váratlan találkozás vidámmá és optimistává tehet.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Alapvetően kellemes lehet ez a mai nap, amikor több olyan dolog történhet, ami miatt örömödben fülig fog érni a szád. A pénzedre azonban jobban kellene vigyáznod, mert olyan dologra adhatsz ki, ami felesleges, vagy ami silány.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

A házasságokban, régi párkapcsolatokban a társadat azzal teheted idegessé, ha nem fogalmazol egyértelműen és világosan. Ráadásul most lelassulhatsz, és ez a tempó is idegesítheti életed párját. Próbálj meg a békesség kedvéért igazodni hozzá.