Horoszkóp 2017.09.18.

 

Kos
III. 21. – IV. 19.

Pompás napod lehet ez a mai, amikor olyan dolgok történnek, amik miatt örömödben fülig ér a szád. Ha pénzről van szó, akkor a helyzet magaslatán állhatsz: váratlanul olyan összeg ütheti a markod, amire nem számítasz.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

A szerelem ege a mai napon vakítóan kék lehet, ami azt jeleneti, hogy olyan esemény történhet, ami jó hatást gyakorol a szerelmi életedre. De az is lehet, hogy olyan valaki bukkanhat fel az életedben, akit régen láttál.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

A kapcsolataid állhatnak a mai napon figyelmed fókuszában, aminek hatására előnyös helyzetbe kerülsz. De az is lehet, hogy összehoz a sors egy olyan személlyel, akivel a későbbieken szoros és gyümölcsöző kapcsolatot ápolhatsz.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

A munkában, a megélhetésben jöhet létre olyan szituáció, ami miatt egyik ámulatból a másikba eshetsz. Nagyon fontos, hogy kimaradj a pletykálkodásból, mert ellenkező esetben te kerülhetsz ez miatt később kínos helyzetbe.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Olyan váratlan lehetőség adódhat, amire gondolkodás nélkül igent kellene mondanod. Ez a lehetőség a soha vissza nem térő kategóriába tartozik. Az érzelmi életedben is olyan változás történhet, amitől boldognak érzed magad.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

A váratlan meglepetések napja lehet ez a mai, amikor olyan dolgok történhetnek, amik miatt örömödben a föld felett lebegsz néhány lépéssel. Ráadásul nagyon jól tudod képviselni most a saját érdekeidet.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Az ösztöneidre kellene hallgatnod most, mert tökéletesen működnek. Ha a hatodik érzéked szerint cselekszel, akkor elkerülhetsz egy roppant kellemetlen helyzetet. Ha pénzről van szó, akkor több lesz a bevételed, mint a kiadásod.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Olyan váratlan esemény történhet, ami jó hatást gyakorolhat a baráti kapcsolatokra. A közösségben – aminek a tagja vagy – te állhatsz a figyelem középpontjában, és sokan fogják inni a szavaidat. Főnököd is közöttük lehet…

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

A munkában, megélhetésben történhetnek olyan dolgok, amik miatt örömödben talán még táncra is perdülnél. Ha változtatni szeretnél, most kellene a tettek mezejére lépned, mert minden úgy alakulhat, ahogyan szeretnéd.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

Kedvez az idő utazásnak, minden külfölddel kapcsolatos ügyön most áldás van. Ha tanulmányokat folytatsz, akkor olyan esemény történhet, ami miatt elégedettséget érzel. Találkozhatsz valakivel, akitől sokat tanulhatsz.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Váratlan találkozásban lehet részed, ami hatással lehet a jövődre. Az is megtörténhet, hogy másként gondolkodsz majd bizonyos dolgokról. Nagyobb vásárlásokat, hivatalos ügyek intézését érdemes lenne ma bonyolítani.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

Ha pénzről van szó, akkor a helyzet magaslatán állhatsz, ami azt jelenti, hogy olyan lehetőséget sodorhat utadba az élet, ami miatt a bankszámládon nőhet a bevétel. Érdemes nagyobb vásárlást vagy eladást a mai napon bonyolítani.