Horoszkóp 2017.09.17.

 

Kos
III. 21. – IV. 19.

Amennyiben a mai napon dolgoznod kell, akkor a helyzet magaslatán állsz majd, ami azt jelenti, hogy egyszerűen égni fog a kezed alatt a munka, és nem lesz olyan feladat, amit ne tudnál ellátni. Kollégával remek beszélgetést folytathatsz.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

Amennyiben szülő vagy, akkor a csemetéd viselkedése miatt paprikás hangulatba kerülhetsz. Érdemes lenne a mai napod egy részét olyan tevékenységgel tölteni, ami a hobbid, ami energiával tölt fel testileg, lelkileg.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Az lenne a legjobb, ha olyan személyek társaságában múlatnád az időt, akiket szeretsz, akikkel olyan beszélgetést tudsz folytatni, ami elsősorban a te számodra fontos. Ha most akarsz vásárolni, azt a lehető legjobbkor teszed.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

Pompás lesz ez a mai nap akkor, ha mindenhova a tervezettnél kicsit korábban indulsz. De az is lehet, hogy olyan élményben lesz részed, ami miatt más színben látod a világot. Összefuthatsz egy olyan személlyel, akitől hangosabban dobog a szíved.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

A mai napon a pénzügyek kerülhetnek a fókuszba. Az is lehet, hogy nem tervezett kiadásra kerül sor, ami miatt feszültebbé válsz. Ha párkapcsolatban élsz, akkor a társaddal az anyagiak miatt lehet vita.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Érdemes lenne belevágni egy olyan tevékenységbe, amivel feltöltheted az energia raktáraidat. Megtörténhet, hogy olyan valakivel kerülsz kapcsolatba, akivel szemben tarts távolságot, mert ez a személy nagyobb kárt okozhat.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

A titkok napjának is nevezhető ez a mai, amikor olyan esemény történhet veled, amiről minél kevesebben tudnak, annál jobb. De az is lehet, hogy valaki olyan információkat mond, amiket nagyon nehéz lesz titokban tartani.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Barátról vagy jó ismerősről olyan dolog juthat a tudomásodra, ami előtt döbbenten állsz. De az is lehet, hogy olyan valakivel kell kommunikálnod, akit akkor szeretnél látni, amikor a hátad közepét. Próbálj meg nyugodt maradni.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Itt a ragyogó alkalom, hogy egy számodra korábban fontos személlyel őszintén beszélj. Olyan dolgot tudhatsz meg, ami miatt más színben látod a világot, illetve rájössz arra, min és hogyan kell változtatnod a közeli jövőben.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

Jól tennéd, ha mostanra időzítenéd a családi ügyek lebonyolítását. De az is lehet, hogy egy rokon viselkedése miatt válsz idegessé, és állsz értetlenül a történtek előtt. Művészi élményben lehet részed, ami feldobottá tesz.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

A mai napon olyan ötletek pattanhatnak ki a fejecskédből, amik megvalósítására csak később kínál a sors lehetőséget. Jegyezd fel ezeket a témákat, mert előfordulhat, hogy valamelyiket elfelejted.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

A házasságokban, régi együttélésekben a társad feszült viselkedése hatással lehet rád is. De az is megtörténhet, hogy olyan valaki bukkan fel az életedben, akire egyáltalán nem vagy kíváncsi. Kis háziállat boldoggá tehet.