Horoszkóp 2017.09.16.

 

Kos
III. 21. – IV. 19.

A mai napon mindennél fontosabb az egészséged megőrzése, amiért sokat tehetsz. De az is lehet, hogy egyik pillanatról a másikra alakulhat ki betegség, amivel fel kell keresned az ügyeletet. Valakinek szüksége van a segítségedre.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

A szerelmi kapcsolatokban olyan mondatok hangozhatnak el, amik miatt mindketten feszültté váltok, és még a közös jövő is megkérdőjeleződik. A mai napon olyan dolgokat végezhetsz, amiket szeretsz.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Amennyiben a rokonaiddal töltöd ezt a napot, akkor nagyon fontos, hogy mielőtt megszólasz, számolj el hétig. Így kerülheted el, hogy olyan dolgot mondj, ami miatt nem kell később szégyenkezned, vagy amivel kihúzhatod valakinél a gyufát.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

A kellemes meglepetés napja lehet az a mai, amikor olyan valaki bukkan fel a látómeződben, akinek a hatására másként láthatsz helyzeteket, embereket. Sőt, talán a jövőddel kapcsolatban most sokat tehetsz. Utazás jól sikerülhet.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Balesetveszélyes ez a mai nap, ezért a közlekedés során légy sokkal óvatosabb. Pénzedre is jobban kellene vigyáznod, mert olyan dologra adhatsz ki, ami nem éri meg az árát, vagy amit egyből a szemétbe dobsz.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Energikus lehetsz a mai napon, így aztán nincs olyan feladat, amit ne tudnál sikeresen ellátni. De az is lehet, hogy olyan valakivel hoz össze a sors, akinek a hatására olyan dolog kelti fel az érdeklődésedet, ami később nagy hasznot hajt.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Még az is lehet, hogy olyan esemény történik veled, amit titokban kellene tartani. Ha erre képes vagy, akkor elkerülsz egy roppant kínos helyzetet. Balesetveszélyes ez a nap, légy közlekedés során sokkal körültekintőbb.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Amennyiben barátokkal, rokonokkal, jó ismerősökkel töltöd a mai napodat, akkor nem lesz okod panaszra. Kölcsönösen remekül érezhetitek magatokat, és ennek hatására feltölthetitek az energiaraktáraitokat.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Amennyiben a mai napon dolgoznod kell, akkor nem lesz okod panaszra, mert talán kedvet is érzel a munkavégzéséhez. De az is lehet, hogy olyan eredményt érsz el, ami miatt elégedettnek érzed magad.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

Érdemes lenne a mai napot tanulással tölteni, vagy olyan tevékenységet folytatni, amin keresztül újabb információk birtokába juthatsz. Ezt felhasználva ugyanis az életed olyan kerékvágásban folytatódhat, ami elégedetté tehet.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Balesetveszélyes ez a mai nap, légy a közlekedés során sokkal óvatosabb. Az értéktárgyaidra is jobban kellene ügyelned, mert a környezetedben van az a személy, aki meglophat, vagy becsaphat. Nagyobb vásárlást most bonyolíts.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

A házasságokban, régi párkapcsolatokban egyik pillanatról a másikra alakulhat ki olyan vitás helyzet, ami miatt paprikás hangulatba kerülhettek. De az is lehet, hogy olyan valaki bukkan fel, aki az idegeidre megy.