Horoszkóp 2017.09.15.

 

Kos
III. 21. – IV. 19.

A párkapcsolatodban történhetnek olyan események, amik miatt boldognak és kiegyensúlyozottnak érzed magad. A társad is rádöbben arra, nagy szerencséje van veled kapcsolatban. Anyagi ügyeid alakulása miatt minden okod meglehet az örömre.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

Az állatöv mázlistája lehetsz ezen a napon, amikor több dolog alakul úgy, ahogyan szeretnéd. Ráadásul a szerencse istenasszonya, Fortuna is melléd szegődik, így aztán az életnek több területén előnyöket élvezel majd.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

A szerelem ege a mai napon vakítóan kék lesz, nemcsak boldognak, hanem szerencsésnek érezheted magad az érzelmi életed alakulása miatt. Ha szülő vagy, akkor a csemetéd életében történő változásokhoz kell alkalmazkodnod.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

A megérzéseidre kellene hallgatnod, mert ezek most tökéletesen működnek. Ha a hatodik érzéked szerint cselekszel, akkor roppant eredményes leszel, boldognak, elégedettnek érezheted magad. Valaki kölcsönkérhet tőled valamit.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

A fantasztikus találkozások napja is lehet ez a mai. Egy ismeretség hatására olyan helyzetbe kerülhetsz, ami miatt irigyeid száma annyi lesz, mint égen a csillag. Ha szülő vagy, akkor gyermeked miatt nagyobb terhek nyomhatják a vállad.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Kellemes élményben lehet részed, ami jó hatást gyakorol a kedélyállapotodra. Az is lehet, hogy olyan valakivel kerülsz kapcsolatba, akinek a hatására más szemmel látod a világot és benne a saját helyedet.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Szerencsésnek érezheted magad, mert olyan dolgok történnek veled, amiket talán még a legmerészebb álmodban sem mertél látni. De az is előfordulhat, hogy egy régi, kedves ismerőssel hozhat össze a sors, akinek örülsz majd.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Még az is lehet, hogy a munkahelyeden glória ragyog a fejed fölött. Kiderülhet, hogy nélkülözhetetlen vagy, éppen ezért te diktálod majd az iramot. Ha most kívánsz állást változtatni, akkor ezt a lehető legjobbkor teszed.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Akinek olyan barátai vannak, mint neked, annak nem lehet oka panaszra. A jó ismerősök hatására olyan helyzetbe kerülsz, ami miatt örömödben a föld felett lebeghetsz néhány lépéssel. Valaki ajándékkal kedveskedhet neked.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

Olyan valakivel kommunikálhatsz, akinek a hatására másként látsz egy helyzetet, és emiatt meg tudsz majd hozni egy olyan döntést, amit eddig halogattál. A nagyobb vásárlásokat érdemes lenne a mai napon bonyolítani.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Pompás napod lehet, amikor több dolog alakul a kedved szerint. A párkapcsolatokban is varázslatos pillanatokat élhettek át. Ha szülő vagy, gyermeked miatt mosolyra húzódhat a szád. Utazás viszont feszültté tehet.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

A környezetedben most több az olyan ember, akik kihúzhatja nálad a gyufát. De az is előfordulhat, hogy te mondasz valakire olyasmit, amivel mélyen megsérted. Mielőtt megszólalsz, számolj el legalább tízig.