Horoszkóp 2017.09.14.

 

Kos
III. 21. – IV. 19.

A szerelmi kapcsolatokban nehéz helyzet alakulhat ki, talán még a szakítás gondolata is felmerül. De az is lehet, hogy a munkád során alakul ki olyan helyzet, amit nem tudsz kezelni. Ha kell, kérj segítséget.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

Még az is lehet, hogy egyszerűen képtelen vagy tovább tolerálni valakinek a magatartását. A véleményed kifejezése viszont az ismeretség megszűnéséhez vezethet, ezért mielőtt megszólalsz, számolj el tízig.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

A régi párkapcsolatokban a társad viselkedése miatt érezheted nehéznek a helyzetet. Sőt, az is lehet, hogy a társas magány szorongató érzése teszi nehezebbé az életed. A munkában sikeres lehetsz, ami elégedetté tesz.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

Kommunikációs problémák merülhetnek föl ezen a napon, amik hatására nehezebben tudsz kezelni egy kialakuló helyzetet. De az is lehet, hogy a munkahelyeden valakinek a stílusa miatt nyílik ki a bicska a zsebedben.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Minden jel arra mutat, hogy egy kollégáddal annyira erős az ellentét köztetek, hogy olyan is kialakulhat, ami miatt végül az útjaitok elválnak egymástól. A házasságokban, régi együttélésekben társad viselkedését próbáld meg tolerálni.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

A jövővel kapcsolatos gondolatok foglalkoztatnak, amik hatására olyan felismerésre teszel szert, ami a boldogulással kapcsolatos. De az is lehet, hogy olyan valakivel hoz össze a sors, aki a segítségedre lesz.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Régi dolgok járnak az eszedben, és hajlamossá válsz az elérzékenyülésre. Találkozhatsz egy olyan személlyel, aki régen fontos szerepet játszott az életedben. De az is lehet, hogy egy emlék elemi erővel tör fel a lelkedből.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Pénzügyeid alakulása miatt válsz feszültebbé. De az is lehet, hogy olyan valamire kell kiadnod, ami miatt még a hajad is az égnek áll. Megtörténhet, hogy egy régen látott ismerős ad hírt magáról, és ettől válsz idegessé.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

A rokonaid között vannak olyanok, akiknek a viselkedése miatt feszültebb leszel. De az is lehet, hogy találkozol egy régen látott ismerőssel, és ami vele történt, az elgondolkodtat a saját életeddel, a jövőddel kapcsolatosan.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

Minden esély meglesz arra, hogy olyan fába vágd a fejszédet, ami miatt nagyot lépsz előre a ranglétrán. De az is lehet, hogy a munkahelyeden történnek olyan változások, amik miatt örömödben fülig ér a szád.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

A megérzéseid átlagon felül jól működnek, aminek hatására, az ösztöneidre hallgatva olyan döntést hozol, ami miatt előnyös helyzetbe kerülsz. Sőt, akire gondolsz, az rövidesen jelentkezhet, felbukkanhat az életedben.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

A házasságokban, régi együttélésekben elsősorban te vagy az, aki miatt a dolgok másként alakulnak, mint ahogyan azt szeretnéd. Jól tennéd, ha önvizsgálatot tartanál, mert rájönnél arra, hogy miben kellene változnod, változtatnod.