Horoszkóp 2017.09.13.

 

Kos
III. 21. – IV. 19.

A meglévő párkapcsolatokban a társad viselkedése miatt a biztonságérzeted erősebbé válik, a viszonyotok pedig akár új szintre emelkedik, ami miatt mindketten örömöt éreztek. Pénzügyeid pompásan alakulhatnak.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

Olyan esemény történhet, aminek a hatására erősebbé és magabiztosabbá válsz. De az is lehet, hogy valaki olyan dolgot mond, ami miatt boldognak és kiegyensúlyozottnak érzed magad. Légy valakivel kedves, ez nem kerül semmibe.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

A sikeres kommunikáció napja lehet ez a ma. Csak bátran add elő mindazt, amit fontosnak tartasz, mert azok, akikre szükséged van, nyitottak lesznek, és segítenek az elképzeléseidet megvalósítani. Utazás során próbálj meg nyugodt maradni.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

Nagyon jól tudod képviselni az anyagi ügyeidet, ezért most lenne érdemes olyan beszélgetést lebonyolítani, ami a pénzzel, boldogulással kapcsolatos. De az is lehet, hogy valaki rád bízza a titkát, amit nagyon nehéz lesz megőrizni.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Roppant elégedett lehetsz az ügyeid alakulásával, ráadásul a szíved csordultig lesz szeretettel és szerelemmel. Örömödben talán még a világot is magadhoz tudnád ölelni. Ám, ha pénzről van szó, akkor óvatosabbnak kellene lenned.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Vannak dolgok, amiket jobb lenne titokban tartani, mert még nincs itt az ideje a megvalósításuknak. Ha orvosi vizsgálatra kerülne sor, ne aggódj, mert minden rendben lehet. Olyan valakivel hozhat össze a sors, akit ki nem állhatsz.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Agytekervényeid az ötödik sebességbe kapcsolhatnak, ezért aztán nincs olyan, amit ne tudnál megoldani, vagy amire ne tudnál gyorsan válaszolni. Ha állást kívánsz változtatni, akkor most lépj a tettek mezejére, mert jó lehetőséget csíphetsz meg.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

A munkában, megélhetésben érhetsz el nagyobb sikereket, igaz, hogy a jó eredményért kőkemény meg kell dolgoznod. Kollégák között van olyan, aki annyira idegesít, hogy még a nem létező szőrszálaid is égnek állnak.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Jól érezheted magad a bőrödben még akkor is, ha esetleg a környezetedben vannak olyanok, akik miatt az idegeid megfeszülnek. De az is lehet, hogy olyan valakivel fogsz beszélgetni, akinek a hatására egy dolgot másként látsz majd.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

Döbbenten állhatsz valakinek a viselkedése előtt. Az lenne a legjobb, ha tartózkodnál attól, hogy véleményt mondj, mert olyan valakit haragítasz magadra, aki a későbbiekben még sok bosszúságot okoz neked.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

A házasságokban, régi együttélésekben minden a legnagyobb rendben lehet, amihez nagyban hozzájárul az is, hogy a társad olyan helyzetbe kerül, ami miatt nyugodt és kiegyensúlyozott lesz. Hivatalos ügy intézésére jó a nap.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

Felettesednek olyan problémái vannak, amiket senkivel nem kíván megosztani, és amik miatt idegessé, feszültté válhat. De nincs veled semmi baja, így ne fantáziálj, ne kombinálj! Ha munkát váltanál, várj még vele egy kicsit.