Horoszkóp 2017.09.12.

 

Kos
III. 21. – IV. 19.

Anyagi ügyeid alakulása miatt minden okod meglehet az örömre. Még az is lehet, hogy olyan összeg üti a markodat, amire nem számítasz, ami a legmerészebb álmaidban sem szerepelt eddig. Barátnak légy a segítségére.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

Mindenfajta ingatlannal kapcsolatos ügyön most áldás van. Egy rokonoddal a kapcsolatod úgy alakul majd, ahogy szeretnéd, de ezért most neked kell többet tenned. Hivatalos ügyek intézésekor az idegeidet meg kell acéloznod.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

A házasságokban, régi együttélésekben olyan helyzet jöhet létre, aminek hatására még a tabunak számító ügyeket is meg tudjátok beszélni. Ennek hatására a viszonyotok olyan irányban változik, amely örömmel tölt el.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

A munkahelyeden úgy alakulnak az ügyeid, hogy végre valahára felszabadultabbnak érezheted magad. Még az is lehet, hogy olyan dolog hangozik el, ami kellemes meglepetésként ér. Bírságveszélyes a nap!

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

A szerelem ege vakítóan kék lehet, az érzelmi életed alakulása miatt pedig boldognak és kiegyensúlyozottnak érzed magad. Ha szülő vagy, akkor csemetéd miatt is minden okod meglehet az örömre.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Ha vannak titkaid, akkor azokra most nagyon kellene vigyáznod, mert ha napvilágra kerülnek, akkor óriási cirkuszra lesz kilátás. Egyik pillanatról a másikra hiúsulhat meg mindaz, amit már régóta tervezgetsz, amibe több energiát fektettél.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Még az is lehet, hogy neked kell valakiért nagyobb áldozatot hoznod, ami azért nem esik nehezedre, mert szereted az illetőt, és a vele való törődés megnyugtatja a lelkedet. Nagyobb vásárlást most bonyolíts!

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Annyi feladat szakadhat a nyakadba, hogy talán még otthon is dolgoznod kell, illetve a szabadidőben is a munka járhat a fejedben. Ha szülő vagy, akkor gyermeked miatt át kell szervezned a napodat, ami nem megy egyszerűen.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Most csak azt ne kérd senkitől, hogy őszinte legyen veled – mert a nyílt beszéd még könnyeket is csalhat a szemedbe. Kollégával szemben légy elnézőbb, nem rosszindulatú, csak nehéz helyzetben van.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

Kedvez az idő minden hivatalos ügy intézésének: bankkal, biztosítással, hagyatékkal, vagy közösen kezelt pénzügyekkel kapcsolatos dolgokon áldás van. Ha orvosi vizsgálatra kerülne sor, ne aggódj, minden rendben lesz. Utazás pompás lesz.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

A baráti kapcsolatok a mai napon fontosabbá válnak: van közöttük olyan, aki önként siethet a segítségedre, és amit tesz, azért nem vár hálát. Ingatlan miatt bosszúság érhet. Ha szülő vagy, légy sokkal következetesebb.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

Ami másnak kár, az neked előny és siker. Ráadásul jó időben lehetsz jó helyen, így aztán olyan helyzetbe kerülsz, hogy irigyeid száma hirtelen megnövekedik. Ha szülő vagy, gyermeked miatt idegesebbé válhatsz.