Horoszkóp 2017.09.11.

 

Kos
III. 21. – IV. 19.

Ha pénzről van szó, akkor a helyzet magaslatán állhatsz, olyan bevétel ütheti a markodat, amit talán még a legmerészebb álmaidban sem mertél elképzelni. A régi párkapcsolatokban tökéletes lehet a harmónia, jól megértitek egymást.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

Érdemes a mai napon hosszabb távú terveket készíteni, mert ami most kipattan a fejedből, az a későbbiekben megvalósítható lesz. Olyan valakivel is összehozhat a sors, akitől sokat tanulsz, aki jó hatással leaz rád.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

A rokonaiddal lehet feszültebb a kapcsolatod a mai napon. De az is lehet, hogy ami a lakásodban el tud romlani, az el is fog. Ha mesteremberre lenne szükséged, akkor nagyon észnél kell lenni, mert egy kontár sok kárt okozhat.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

Előfordulhat, hogy más helyett kell fáradnod, vagy olyan feladat szakad a nyakadba, aminek súlya alatt akár hétrét is görnyedsz. Most lenne érdemes ingatlannal kapcsolatos ügyeket intézni. Egy titok is napvilágra kerülhet most.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

A szerelmi kapcsolatokon nincs most áldás. Előfordulhat, hogy te vagy az, aki nem mer nyitni, és ez a félelem akadályoz meg abban, hogy létrejöjjön egy olyan kapcsolat, amiben jól érzed magad, amiben kiteljesedsz.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Előfordulhat, hogy olyan valaki húzza ki nálad a gyufát, akivel szoros kapcsolatot ápolsz. Sőt, az is lehet, hogy az illetőt szereted, és kölcsönösen fontosak vagytok egymásnak. Nagyobb vásárlás bonyolítására kiváló a nap.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

A mai napon nem kellene erőltetni a kommunikációt, mert a környezetedben több az olyan ember, aki nem ért a szóból. Ráadásuk közlekedés során is elképesztőnek nevezhető helyzet alakulhat ki, ami miatt idegessé válhatsz.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Ha pénzről van szó, akkor most nem állsz a helyzet magaslatán. Ez azt is jelenti, hogy olyan dologra is kiadhatsz, amire nincs szükséged, vagy amivel egyből meg is célozhatod a kukát. Rokoni kapcsolat működéséért neked kell többet tenned.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

A munkában, megélhetésben nem alakul minden úgy, ahogyan szeretnéd. De még az is megfordulhat a fejedben, hogy állást kellene változtatnod. Ne lépj még a tettek mezejére, mert csöbörből vödörbe kerülhetsz.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

Nem kedvez az idő külföldi utazásnak. Ha nem tudod átütemezni, akkor a tervezettnél sokkal több pénzt vigyél magaddal. Ha tanulmányokat folytatsz, idegesítő helyzet jöhet létre. A sikerhez türelemre és higgadtságra van szükség.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Soha nem volt még aktuálisabb a régi mondás, mint most: csak egészség legyen, a többit majd megvesszük. Ha beavatkozásra kerülne sor, ne idegeskedj, mert jó kezekben leszel. Egyéjszakás szerelmi kalandtól ne várj többet, és akkor nem leszel csalódott.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

Felettesed viselkedése miatt nehezebbnek érezheted az életedet. De az is lehet, hogy olyan új helyzet alakul ki, amihez nehezebben tudsz igazodni. Olyan hír is eljuthat a füledbe, ami miatt határtalanul boldog leszel.