Horoszkóp 2017.09.10.

 

Kos
III. 21. – IV. 19.

Pontosan tudod, hogy színház az egész világ, és ahogy régen, most is mesterien alakíthatod a kapcsolatokat. Így aztán az életedben több dolog történik úgy, ahogy szeretnéd, ezért a mai napon se fagyjon le a mosoly az arcodról.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

Még a nem létező szőrszálaid is égnek állhatnak, ha a munkahelyedre, a kollégákra és az előtted álló feladatokra gondolsz. Ha dolgoznod kell, akkor légy türelmesebb a munkatársaiddal, és tartózkodj a kicsinyes megnyilvánulásoktól.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Érdemes lenne ismét felülvizsgálni az anyagi helyzetedet, mert előfordulhat, hogy olyan költségbe vered magad, ami miatt éjszaka nehezebben jön álom a szemedre. A munkában olyan lehetőség adódik, amit azonnal meg kell ragadnod.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

Még az is lehet, hogy metafizikával kapcsolatos témák keltik fel az érdeklődésedet. De megtörténhet, hogy olyan élményben lesz részed, ami miatt gondolkodóba esel, és változtatsz a véleményeden.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Ötletekben nem lesz hiány, különösen, ha a családdal kívánod eltölteni a mai napot. Rokonaid díjazni fogják az igyekezetedet. Kirándulást tehetnél az ízek utcájában is: ha te magad sütsz, főzöl, megszállhat az ihlet, fantasztikusat alkotsz majd.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Még az is lehet, hogy olyan valakivel hoz össze a sors, akivel felelevenítitek a régi szép emlékeket. Amúgy is a nosztalgia jegyében telik a nap, mélyen meg is fogsz hatódni. Ha vásárolsz, ma nagyon jól járhatsz.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Voltál már felszabadultabb hangulatban. Hullámzó kedélyed fő oka lehet, hogy pontosan tudod, hogyan és miként kellene az életeden változtatni, hogy elérd mindazt, amit szeretné, de sajnos a változtatás most nem megy könnyedén.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Csak addig nyújtózkodj, ameddig a takaród ér. Még akkor se verd magad újabb kiadásokba, ha valami nagyon megérné az árát. Anyagilag ugyanis lehetetlen helyzetbe kerülhetsz. Ne idegeskedj előre a holnapi nap miatt.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Töltsd barátokkal a napot, akiknek a társaságában pompásan érezheted magad. Megfordulhat a fejedben, hogy bele kellene kezdeni egy olyan hobbiba, ami nem nevezhető olcsónak, viszont tökéletes kikapcsolódást és feltöltődést jelent.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

A mai napon nehezebben megy az alkalmazkodás, pedig erre lenne szükség. Ellenkező esetben olyan valakinek vívhatod ki a haragját, akivel jó kapcsolatot kellene ápolnod a saját jövőd miatt. Kis négylábú boldog perceket szerezhet neked.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Akár autót vezetsz, akár gyalogos vagy, légy óvatos, mert balesetveszélyes ez a nap. Még akkor is tölts több időt a szabadban, ha esetleg az időjárás nem kedvez ennek. Ma jó lesz ház körüli munkákat végezni.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

Végre valahára pontot tehetsz egy kényesnek nevezhető ügy végére. Jótékony cselekedetre ragadtathatod magad, ami miatt nem vársz elismerést. Felbukkanhat az exed, akivel érdekes dolgokról beszéltek.