Horoszkóp 2017.09.09.

 

Kos
III. 21. – IV. 19.

Ha egy mód van rá, akkor a mai napot töltsd pihenéssel, szórakozással. Ha lehet, ne végezz se fizikai, se szellemi munkát, mert a következő időszakban nagyobb lesz a megterhelés, amire most kellene felkészülnöd. Az utazás, amin részt veszel, remek lesz.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

Mindig is nagy érzéked volt ahhoz, hogy megkülönböztesd az értékest az értéktelentől, ami most még jobban megy. A sors olyan helyzetet teremthet, aminek során a rossz tulajdonságaid napvilágra kerülnek. Próbálj meg ezeken felülkerekedni.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Megtörténhet, hogy aki korábban mélyen megbántott, az most megpróbálja helyrehozni mindazt, amit elrontott. Bocsáss neki meg, de ne felejts. Így elkerülheted, hogy később ugyanazt át kelljen élned, mint egykor.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

Még az is lehet, hogy olyan valakivel kapsz össze, akivel nem kellene, mert az illető nagyon sokat tud neked ártani. Tölts több időt a családoddal. A rokonaidnak most nagyobb szükségük van arra, hogy figyelj rájuk, és ha kell, segíts nekik.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Könnyű helyzetben lehetsz, mert sokan szeretnek és igyekeznek a kedvedben járni, mindent megtenni, amit csak kérsz. Rokon viselkedése miatt olykor borúsabb lesz a hangulatod. Ha önvizsgálatot tartanál, rájönnél magatartásának okára…

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Ha azon morfondírozol, hogy munkahelyet kellene váltani, akkor ezt a gondolatot most verd ki a fejedből, mert rövidesen változik a helyzet, és nagyon jól érezheted majd magad a régi helyeden. Áron alul juthatsz hozzá értékes dologhoz.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Amit korábban elnéztél a kedvesednek, az most idegesítheti. Ha egy mód van rá, akkor ne hozd ezt szóba, mert így elkerülheted a veszekedést. A nyugalomra nagy szükséged van, ezzel töltekezhetsz, hogy majd jobban bírd a következő idő nagy megterhelését.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Még az is lehet, hogy te nem vagy igazán jó barát. Nem esne le a brillgyűrű az ujjadról, ha segítenél egy olyan baráton, akinek sokat köszönhetsz. Kis négylábú kedvenc sok örömet tud szerezni a viselkedésével. Az édességek élvezetének napja a mai, próbálj ki egy új receptet.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Úgy tűnik, hiába beszélsz a kedvesednek arról, hogy valakivel békét kellene kötnie, nem hallgat rád. Ne is erőltesd a dolgot, várj vele néhány napot, akkor el tudja fogadni mindazt, amit mondasz.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

A zene, akár amatőr szinten űzöd, akár csak hallgatod, mindenképpen jót tesz a lelkednek és a szellemednek. Egy nehéz helyzetben lévő baráton próbálj meg segíteni. Még akkor is tegyél vele jót, ha ragaszkodik ahhoz, amit kitalált.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

A mai nap legyen a lazításé. Ne foglalkozz a munkahelyeddel, és leginkább a főnököddel, mert ezzel csak a saját energiáidat pazarolod. Ha rendezvényen veszel részt, megdöbbenthet valakinek a viselkedése. Ne szállj vitába vele.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

Még az is lehet, hogy olyan váratlan kiadásra kerülhet sor, ami miatt a bankszámládon az összeg, ha nem is nullázódik le, de alig marad rajta valami. Értékesebb dolgok vásárlásra azonban kiváló ez a nap, mert áron alul juthatsz valamihez.