Horoszkóp 2017.09.08.

 

Kos
III. 21. – IV. 19.

Furcsa nap lesz a mai, amikor az egyik feled azt mondja, lépj a tettek mezejére, míg a másik nem kívánja a változást – minden maradjon úgy, ahogy volt! Ez a hangulatodat is ingadozóvá, a kapcsolataidat pedig feszültté teheti.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

A baráti kapcsolatok fontos szerepet játszhatnak az életedben, illetve, ha tagja vagy egy közösségnek, akkor kénytelen leszel alkalmazkodni másokhoz. Ez most azért nem esik nehezedre, mert tudod, hogy így éred el mindazt, amit szeretnél.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Az energiáidat a mai napon ellenőrzésed alatt tudod tartani. Sőt, be is tudod osztani, így aztán képes leszel olyan feladatokat is ellátni, amikről korábban azt gondoltad, meghaladják az erődet és a képességeidet is.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

Képes leszel a mai napon közelről és alaposan megfigyelni önmagadat, és ezáltal rengeteget tanulsz saját magadról. Ha titkos viszonyt folytatsz, a következő időben olyan változásokra van kilátás, amik feldobottá tesznek!

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

A mai napon komoly akadályok vannak kilátásban, ezért megtörténhet, hogy át kell szervezned az életedet. De az is lehet, hogy olyan valakivel hoz össze a sors, akivel szemben nagyon nehéz őszintének és segítőkésznek lenni.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

A régi párkapcsolatokban egyik pillanatról a másikra alakulhat ki feszült helyzet. Próbáld megőrizni a türelmedet, és akkor nem hangzik majd el olyan mondat, ami miatt kiborulsz. A nagyobb vásárlást most intézd el.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Itt a ragyogó alkalom, hogy egy régi ügyben döntést hozz. Bármilyen most – és a következő napokban – indított vállalkozás hallatlanul sikeres lesz. A testedzést ne hanyagold el, mert ez a kulcsa a lelki és a fizikai jólétednek!

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Kiváló a mai nap banki, biztosítási, hagyatéki ügyek intézésére. Ha párkapcsolatban élsz, akkor a társadnak szüksége van a támogatásodra. A sors tálcán kínálhat egy olyan lehetőséget, ami miatt a környezetedben több lesz az irigyed.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Ha olyan dolgokon töröd a fejed, amik nagyobb kiadással járnak, akkor érdemes lenne kikérned egy kívülálló véleményét – ő ugyanis tisztábban látja a helyzetedet, és a lehető legjobb tanácsot adhatja. Ezt, ha megfogadod sikeres leszel.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

Ha képes vagy a mai napon tartózkodni az arroganciától és nem feledkezel meg azokról az apró kis részletekről, amik a jó kapcsolatokat működtetik, akkor most hallatlanul nagy sikereket érhetsz el az életnek több területén egyszerre.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Még az is lehet, hogy olyan helyzetet teremt a sors, amitől elállhat a lélegzeted is! Ha szülő vagy, akkor a gyermekeddel a mai napon nehezebben bírsz. Őszinte beszélgetésre lenne szükség, és kiderül, hogy milyen gonddal küzd.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

Lazának, elégedettnek és jó kedélyűnek érezheted magad a mai napon. Olyan dolgot tervezgetsz, amire csak később kerülhet sor, de amit már most nagyon vársz. Feletteseddel szemben légy engedékenyebb.