Horoszkóp 2017.09.07.

 

Kos
III. 21. – IV. 19.

Olyan valaki juthat a mai napon az eszedbe, aki már nincs az élők sorában, vagy akivel nagyon régen találkoztál. Ez a személy egy időben fontos szerepet játszott az életedben. Most olyan dolgokról elmélkedhetsz, amik olyanná tettek, amilyen most vagy.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

A mai napon különösen a karok és a lábak vannak kitéve sérülésveszélynek, de az is lehet, hogy autóvezetés vagy közlekedés során alakulhat ki nehéz helyzet. Amennyiben szülő vagy, akkor a gyermeked miatt talán hegyeket is képes leszel elmozdítani.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

A mai napon több olyan emberrel találkozhatsz, akik ingerlékenyebbek. Hiába leszel higgadt, hiába számolsz el hétig, mielőtt megszólalsz, mégis parázs vita alakulhat ki, amiben kölcsönösen sebeket szerezhettek és ejthettek. Nagyobb vásárlást most bonyolíts.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

A mai napon nem veled van a baj, hanem csak kellemetlenkedő alakokkal kerülhetsz kapcsolatba. Jól tennéd, ha a mai napon önvizsgálatot tartanál, mert rájöhetnél, hogy ami kibillent az mélyebb, elfojtott düh vagy frusztráció eredménye.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Alkalmas a pillanat, hogy a kényesnek tartott témákat megbeszéld, mert nemcsak te, hanem a környezetedben élők is nyitottak most erre. Ha párkapcsolatban élsz, légy elnézőbb társad rokonságával szemben.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

A mai napon nincs sok kedved komolyabb vagy nehezebb munkát végezni. Tölts több időt egy olyan kollégával, akivel nagyon jól kijöttök. Rokonnal szemben legyél engedékenyebb. Beteg személynek legyél ma a segítségére.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

A kapcsolataid a mai napon kellemesnek ígérkeznek, ebben nagy szerepet játszik az is, hogy hajlasz a kompromisszumra, amivel elkerülheted a hangos szóváltást. A párkapcsolatokban fordulóponthoz érkezhettek.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Még az is lehet, hogy a mai napon inkább szórakoznál, kevesebb kedvet érzel a munkához, az elvégzendő feladatokhoz. Ám olyan helyzetbe kerülhetsz, amikor a körülmények rákényszerítenek arra, hogy kőkeményen dolgozz!

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Jelentős szellemi energiával rendelkezhetsz a mai napon, amikor érthetően ki tudod fejezni magad. Így aztán minden okod meglehet az örömre, hiszen több dolog alakulhat most a kedved szerint.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

A mai napon belemehetsz egy olyan konfliktusba, ami egyébként könnyen elkerülhető lenne, ha képes lennél megállni és körülnézni. Ha mások szemével látnád a világot, rádöbbenhetnél arra, hogy mi szolgálja a saját érdekedet.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Még az is lehet, hogy a mai napon meg kell majd győznöd az álláspontod helyességéről valakit. De az is lehet, hogy a véleményedet kell megvédened. Mindegy, hogy melyikre kerül sor, nagyon jól tudod képviseli önmagadat.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

Olyan valaki van a közvetlen környezetedben, aki hajlamos azt képzelni, hogy az egyedüli helyes az, amit ő gondol. Nem érdemes ezzel a személlyel harcolni, mert most nem győzheted meg őt a saját igazadról. Banki ügy intézésére jó a nap.