Horoszkóp 2017.09.05.

 

Kos
III. 21. – IV. 19.

A baráti kapcsolatoknak igen nagy hasznát veheted a mai napon. Különösen akkor, ha olyan helyzetben vagy, amikor jó ismerősödön múlhat az egzisztenciális sikered. Ma kellene előhozakodni olyan dolgokkal, amik régebb óta foglalkoztatnak.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

A munkában, megélhetésben alakulhatnak úgy a dolgok, amik miatt elégedettséget fogsz érezni. Még az is lehet, hogy egy korábbi problémára most születik megoldás. Minden külfölddel kapcsolatos dolgon most áldás van.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

A régi párkapcsolatokban a társad magatartása változhat, ami azt jelenti, hogy a viszonyotok szorosabbá válik. Illetve olyan problémára is megoldás születhet, ami már hosszabb ideje foglalkoztat, és amiben tehetetlenséget éreztél.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

Ma fegyelmezetten, szervezett módon végezheted a munkádat, képes leszel a részletekre is koncentrálni. Ezzel nélkülözhetetlenné teszed magad a munkahelyeden, és magadra vonod fontos személyek figyelmét is.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Minden erődre és energiádra szükséged lehet a mai és a holnapi napon. Olyan feladatot kell elvégezned, amit ha sikerül, akkor a figyelem középpontjába kerülsz, és elismeréseket zsebelsz be. Balesetveszélyes a nap, légy óvatos!

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Sikeres lehetsz, ha munkáról, megélhetésről van szó. Még az is lehet, hogy amibe korábban nagyobb energiát fektettél, annak most érik majd be a gyümölcse. Kollégával egymást támogathatjátok, neki fontosabb a veled való kapcsolata.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Ámor nyila a szíved közepébe találhat, de az is lehet, hogy felbukkan valaki a múltadból, akitől hevesebben ver a szíved. A régi szerelmi kapcsolatok fordulóponthoz érkeznek, de minden úgy alakul, ahogy szeretnéd.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Ha pénzről van szó, akkor a mai napon a helyzet magaslatán állhatsz, ami azt jelenti, hogy olyan dolgokba mész bele, amik növelhetik a bankszámládon az összeget. Rokonra nagyobb figyelmet kellene fordítanod.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Kedvez a mai nap a nagyobb horderejű ügyek intézésének, valamint a megbeszéléseknek, a szerződések kötésének – amihez a nevedet adod, az sikeres lesz. Közlekedés során fel kell készülnöd őrjítő helyzet kialakulására.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

Kedvez a mai nap az anyagiakkal kapcsolatos ügyek intézésének. Megszerezhetd mindazt, ami már hosszabb ideje foglalkoztat. De nem kell mindent nagydobra verni, mert minél kevesebben tudnak róla, annál jobb!

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

A baráti kapcsolatok fontos szerepet játszhatnak az életedben. Még az is lehet, hogy az ismerőseid között van egy olyan személy, akinek a támogatásával érsz el nem mindennapinak nevezhető eredményeket, illetve sikereket.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

A munkahelyeden nem alakul minden úgy, ahogyan szeretnéd. De az is lehet, hogy a felettesed kerül nehéz helyzetbe, aminek te és a kollégáid is isszátok meg a levét, ám a sors visszautasíthatatlan lehetőséget sodor az utadba…