Horoszkóp 2017.09.03.

 

Kos
III. 21. – IV. 19.

Kissé visszafogottabb lehetsz, talán azért, mert olyan események történtek a környezetedben, amik még inkább rádöbbentettek arra, hogy az élet milyen nagyon rövid.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

Még az is előfordulhat, hogy visszautasíthatatlan ajánlatot kapsz. Ha pénzről van szó, akkor remekül képviseled az érdekeidet. Balesetveszélyes ez a nap, figyelj minden mozdulatodra.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Figyelmed fókuszában a magánéleted állhat. Ha párkapcsolatban élsz, a partnered magatartása miatt komolyan fontolóra veheted: vajon van-e közös jövőtök. Pénzedre jobban ügyelj.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

Belebonyolódhatsz egy olyan szerelmi kapcsolatba, amit talán az első időben titokban kell tartani. Sőt, az is lehet, hogy meg kell küzdened érte, de ez minden harcot megér!

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Ha párkapcsolatban élsz, szervezz közös programot a társaddal. De ne a pénzről, a munkáról vagy más nehézségről beszéljetek. Az együtt végzett tevékenység lelkileg közelebb hoz egymáshoz.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Nagyon jó lenne, ha nem politizálnál. Ha mégis erre a témára terelődik a beszélgetés, akkor meg se szólalj, így elkerülheted a veszekedést, a roppant kínos helyzetet.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Nem is sejted, hogy a mostani kijelentéseidnek később komoly következményei lehetnek. Ha dolgoznod kell, akkor próbálj a munkához úgy hozzáállni, hogy más is hozzáférjen.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Ha egy mód van rá, akkor a mai napot töltsd pihenéssel, láblógatással. Kapcsold ki a mobilodat is, így elkerülheted, hogy olyan személlyel kerülj kapcsolatba, aki igazi energiavámpír.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Próbálj meg nem gondolni a munkahelyedre, a felettesedre, annak az elvárásaira. Ha lehet, ne bonyolódj pletykálkodásba, mert minden szavadat elferdítve adják majd tovább.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

Még az is lehet, hogy a munkahelyeden felettesváltásra kerül sor. Ezért mindennél fontosabb, hogy a kapcsolataidat ápold, barátkozz, mert a protekcióra szükséged lesz.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Fokozottan balesetveszélyes a mai nap, ne csak az utcán, hanem otthon, a konyhában vagy a fürdőszobában is légy sokkal óvatosabb. Tégy ma mindent úgy, ahogy a kedvesed szeretné.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

Kedvez a mai nap a művészetekkel kapcsolatos tevékenységeknek, amik feltölthetik lemerült lelki és szellemi energiaraktáraidat. Utazás során rendkívüli élményben lehet részed.