Horoszkóp 2017.09.02.

 

Kos
III. 21. – IV. 19.

Energiaszinted ma a padlóra kerülhet. Úgy érezheted, mintha a körülmények súlya alatt roskadoznál. Tekintsd át újra a saját választásaidat és vállalásaidat, lehet, hogy nem is kell megtenned mindazt, amiről korábban úgy gondoltad: muszáj.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

Dilemmába kerülhetsz: vajon mennyit tartozol adni magadból másoknak? Téves fogalmad lehet arról, amit tenned kell. Saját választásaid vagy hibás nézeteid lehetnek a korlátaid. Ma világossá válhat, hova kell az erődet koncentrálnod.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Ma lázongó hangulatba kerülhetsz, ami értelemszerűen problémák forrása lehet, főleg a hatalmi pozícióban lévőkkel szemben. Meg kell találnunk a válaszvonalat az elszánt ellenállás és egy valóban felszabadító erejű álláspont képviselete között.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

Állítsd át a váltókat! Csinálj valami mást és izgalmasat, különben a sors fog olyan helyzetbe hozni, ami egyedülállónak nevezhető, és aminek nem fogsz örülni. Ha a mai napon akarsz nagyobb vásárlást bonyolítani, akkor ezt nagyon jókor teszed.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

A mai nap kellemesen érdekesnek, sőt talán még izgalmasnak is ígérkezhet, amint a mindennapos események vagy kapcsolatok új oldalukról mutathatnak meg bennünket. Kedvez a mai nap a rokoni kapcsolatok ápolásának.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Még az is lehet, hogy különleges alkotásokat készíthetsz a konyhában. De az is, hogy olyan társaságban múlathatod az idődet, akikkel nagyon szívesen vagy együtt. A nagyobb fizikai igénybevétel most nem ajánlott. Ha kell, kérj segítséget.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Kevés fizikai erőt érezhetsz magadban és minden valószínűség szerint semmi kedved sem lesz a munkához. Ezért ma úgy kell hozzáállnod, hogy más is hozzáférjen. Legjobb ilyenkor nyugton maradni és relaxálni.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Ma nem erősséged az önérvényesítés. Legjobb, ha későbbre halasztod a megmérettetést, ha ez lehetséges. Ugyanakkor sokkal fogékonyabbá válhatsz és ráhangolódhatsz embertársaidra, akikkel megérthetitek egymást.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Túl sok önbizalmad nincs ma, talán még zavarodottnak is érezheted magad. Érdemes ezt a napot azzal tölteni, hogy egyszerűen csak elmélkedsz önmagadról, az életedről, a tanultakról anélkül, hogy mindent meg akarnál érteni.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

Bármi történjék veled a mai nap folyamán, az nagyobb hatást gyakorol rád és mélyebben fog érinteni, mint általában. Kedvez az idő bármilyen tanulmány megkezdésére. A dolgok mélyére fogsz ásni, ami segít önmagad jobb megismerésében.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

A mai napon meglehetősen energikus lehetsz, és jól érzed magad a bőrödben, ezért érdemes olyan dologba is belevágni, amit talán már egy ideje halogatsz. Ha nincs hátsó gondolatod, ma mély benyomást tehetsz valakire, aki fontos neked.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

Ha lehetséges, akkor kerüld el a veszélyes helyszíneket, helyzeteket. Lehet, hogy nehéz találkozásokon kell átesned, de ez segíteni fog tiszta vizet önteni a pohárba és felszínre hozni bármilyen problémát. Baráti beszélgetés feldobottá tehet.