Horoszkóp 2017.09.01.

 

Kos
III. 21. – IV. 19.

A másokkal való találkozásod tartalmas és gazdagító lehet, ha egyébként érzelmileg a helyeden vagy. Különösen a nők játszanak most fontosabb szerepet az életedben. Érzelmeid erőteljesek és jól tudsz viszonyulni minden embertársadhoz.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

Ma mások nagyon keresed mások társaságát, kiváltképpen baráti és rokoni körben. Rendkívül együttérző és érzékeny vagy. Ha egy közösségnek vagy a tagja, mindenki csüngeni fog a szavaidon, ezért meg kell gondolni, hogy kinek, mit mondasz.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Kissé szeszélyesebb hangulatban lehetsz, a világos, ésszerű gondolkodás nem túl erős oldalad most. Hajlamos lehetsz pillanatnyi hangulatod alapján ítélkezni. Legjobb, ha a józan észt és ítélőképességet igénylő feladat elvégzését későbbre halasztod.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

Erőteljes hangulatváltozásokon mész át, ami együttérzővé vagy teljesen magadnak valóvá tehet. Ez utóbbinak jobb, ha elébe mész és rászorítod magadat a kapcsolatfelvételre és a valósággal való szembesülésre.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Érzelmileg a szokásosnál fogékonyabbá válsz, és könnyebben ki tudod fejezni érzéseidet hozzátartozóid körében. Nemcsak adod, hanem magad is igényled a gyengédséget és érzelmi gyámolítást szeretteid részéről. Kirándulás jól sikerülhet.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Az aprólékos, precíz munka ma nem fog lázba hozni, de a közszereplésre, nyilvános bemutatkozókra nagyon is alkalmas a mai nap. A figyelem középpontjában állhatsz, boldog-boldogtalant úgy vonzhatsz, mint mágnes a vasat.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Az érzéseidre hangolódva képes lehetsz érzelmi támogatást nyújtani mások számára – vagy te, magad vágyakozhatsz erre. Ilyenkor képtelen lehetsz tárgyilagosan szemlélni a dolgokat. A most induló szerelmi kapcsolatok akár életre szólóak lehetnek.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Rengeteg kommunikációs lehetőségre nyílik alkalom, ami igen érdekfeszítőnek bizonyul, ha kellő érzelmi kontrollt tudsz gyakorolni. Főleg nőkkel kerülhetsz így kapcsolatba. Próbáld meg elkerülni a reflexszerű reakciókat.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Remek alkalom nyílhat arra, hogy megfigyeld és kielemezd a családtagjaidhoz fűződő kapcsolataidat vagy magadban meditálj belső működésedről és viselkedési mintáidról. Párodnak nagy szüksége van most a támogatásodra.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

A megérzéseid átlagon felül jól működhetnek, ezért hallgatnod kellene rájuk, és ez alapján döntést hozni. Ha párkapcsolatban élsz, akkor a társadnak nagyobb szüksége van a most a támogatásodra. Öntsd szavakban az érzéseidet.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Még az is lehet, hogy ma mindenkivel jól kijössz, különösen az ellenkező neműekkel. Remek alkalom kínálkozhat az új barátságok kötésére, illetve a régiek ápolására. De az is lehet, hogy a család tagjaival a közös program közelebb hoz bennetek egymáshoz.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

Még az is lehet, hogy a szomszédoddal fogsz közös programot bonyolítani, és remekül érzed magad. Ha dolgoznod kell, akkor éghet a kezed alatt a munka. Érdemes hosszabb távú terveket készíteni, mert ezeket könnyedén meg is tudod majd valósítani.