Horoszkóp 2017.08.31.

 

Kos
III. 21. – IV. 19.

A mai napon hihetetlen energiákkal rendelkezhetsz és ezt hatékonyan fel tudod használni kreatív önkifejezésre. A legjobb, ha most mindent egyedül csinálsz, a többiek ugyanis könnyen az idegeidre mehetnek. De új dologba is bátran kezdhetsz!

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

Ma nagyon energikus lehetsz, és úgy érzed, valamit tenned kell, különben felrobbansz. Ha nem tudod helyes mederbe terelni ezt a felfokozott energiát, könnyen betegség vagy baleset formájában törhet utat magának.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Kerüld a hirtelen mozdulatokat, különösen az éles fémtárgyak és gépek közelében. Ez a mai nap nem jó a szellemi összpontosításra. Annyi fizikai erő feszülhet benned, hogy alig tudsz nyugton maradni. Mielőtt megszólalsz, számolj el tízig.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

Ahogyan ma reagálsz a különböző helyzetekre, az elárulja, hogy valójában hányadán állsz önmagaddal, belső tartásoddal, biztonságérzeteddel, vagy annak hiányával. Ha reakcióid túlnyomóan negatívak, valószínűleg eljön az átértékelés ideje.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Fizikai tevékenységgel valamelyest javíthatsz a hangulatodon. Energiaszinted magas és ennek köszönhetően rengeteg munkát el tudsz végezni. Jól tudsz együttműködni másokkal közösségi szinten és lehetőséged nyílhat arra is, hogy másokat irányíts.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Egészségileg viszonylag jól érezheted magad. Igyekezz fizikailag aktív lenni amennyire csak bírsz, különösen olyan területeken, amik csoportos elfoglaltsággal járnak, mint a sport vagy a csapatmunka. Régi dolgok juthatnak eszedbe, amiket meg is könnyezel.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Ezt a napot a legjobb azzal tölteni, hogy képzeletedben felidézed az előtted álló feladatokat és átgondolod, hogyan fogj hozzájuk, illetve mihez kezdj, ha veszélybe kerülne a kivitelezésük. Összefuthatsz egy régi ismerőssel, és jót beszélgettek majd.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Találnod kell valamilyen hatékony levezetést túlfűtött energiáidnak és agresszivitásodnak, különben baleset vagy betegség érhet. Semmit ne tarts magadban, dolgozd le a feszültségeidet. Valakinek a stílusa kinyithatja a bicskát a zsebedben.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Valamilyen élénk, fizikai tevékenység segít kézben tartani a ma kialakuló helyzetet. Ha azt hiszed, nincsenek agresszív érzületeid, légy különösen óvatos, mert valószínűleg csak magadba fojtod őket.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

Konfliktusok és problémák adódhatnak embertársaiddal. De ne tüzelj csípőből senkire, tudd mit, miért teszel. Felismerve érzéseidet, pozitív irányba fordíthatod a dolgok menetét. A párkapcsolatod alakulása miatt boldogság járhatja át minden porcikádat.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Ha valaki harciasan lép fel veled szemben, ne feledd, hogy talán saját kivetített érzelmeiddel te hívod ki őket magad ellen. A párkapcsolatodban varázslatos pillanatokat élhettek át. Ha szülő vagy, csemetéd miatt boldog lehetsz.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

Arra kellene összpontosítani, hogy teljesen tudatában légy minden lépésednek. Nagyon valószínű, valamilyen kihívás érhet ma téged, és ha ösztönösen, gondolkodás nélkül cselekszel, könnyen elszúrhatod a dolgokat. Főnököddel légy kedvesebb.