Horoszkóp 2017.08.30.

 

Kos
III. 21. – IV. 19.

Minden irányból záporozhatnak rád az információk és neked nagyon oda kell figyelned a rejtett finomságokra, és arra, hogy kihalld, illetve kiolvasd, ami a sorok között megbújik. Valakinek szüksége van a támogatásodra.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

Fokozott szellemi energiák és aktivitás lehet rád jellemző a mai napon. Ha tisztában vagy saját nézeteiddel, akkor képes leszel érthetően és kellő nyomatékkal hangot adni nekik, csak azt ne felejtsd el, hogy olykor fékezned kellene a tempót és másokat is meg kellene hallgatnod.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Végeláthatatlan eszmecserékkel telhet ez a nap, de a legjobb, ha inkább a hallgatóság szerepét töltöd be. Ha ez sikerül, sokat fogsz tanulni, ha nem, konfliktusba keveredhetsz. Ilyenkor a kompromisszum keresése legyen a fontos.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

Szellemileg ösztönzőleg hat rád ez a mai nap. Fontos, hogy megőrizd objektivitásodat és figyelj mások véleményére. Ha kész vagy az együttműködésre, te is könnyen érvényt szerezhetsz a saját nézeteidnek. Közlekedéskor légy óvatosabb.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Energiaszinted a mai napon valahol a fellegekben jár. Talán arra kellene használnod ezt a napot, hogy végleg felszámold az elmaradásaidat. Mindenféle pénzügyi tranzakcióra jó ez a nap. Váratlanul még pénz is állhat a házhoz!

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Ma mindenképpen a figyelem középpontjába akarsz kerülni, annyira eleven és barátságos vagy, hogy vonzod magadhoz az embereket. A sors lehetőséget teremthet arra is, hogy belemenj egy új szerelmi kapcsolatba, ami feldobottá tesz.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Remek alkalom kínálkozik a bulizásra, ahol te lehetsz a társaság lelke. Csak nehogy elbízd magad, mert az visszájára sülhet el és később még akár bajod is származhat a dologból. Érdemes nagyobb vásárlást bonyolítani, mert nagyon jól járhatsz!

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Kedvez ez a nap a már folyamatban lévő ügyek anyagi vonatkozásainak kitárgyalására és szinte bármilyen pénzügyi tranzakciókra. Ha lehet, tölts több időt a barátaid társaságában, mindnyájan jól fogjátok érezni magatokat.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Ma jó benyomást tehetsz másokra, ha kell, de mindig csak önmagadat add. Egy barát révén valamilyen lehetőséghez juthatsz. Ne mulaszd el kimutatni barátodnak a nagyrabecsülésedet, vagy rendezd vele most az esetleges problémákat.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

Itt az ideje, hogy szemügyre vedd kapcsolataidat, a benne játszott szerepedet. Fel kell tenned magadnak a kérdést: vajon kapsz-e annyit, mint amennyit adsz. Ha igen, akkor boldogabbnak és elégedettebbnek fogod érezni magad.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Még az is megtörténhet, hogy egy tabutémát beszélsz meg valakivel, aminek a hatására sokkal jobban érzed magad a bőrödben. Nagyon fogod ma élvezni mások társaságát, és vidámságoddal magadhoz vonzhatod az embereket.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

Szinte mindenkivel szemben meleg, baráti érzéseket táplálhatsz és egy új szerelemi kapcsolat is kialakulóban van. Szeretetre és békességre vágyhatsz, amit meg is kapsz. Egy baráti kapcsolatban válságos helyzet alakulhat ki, ami csalódottá tesz.