Horoszkóp 2017.08.29.

 

Kos
III. 21. – IV. 19.

Ma nyugodt, békés, csendes lehetsz és ez a kapcsolataidban is visszatükröződik. Érzelmeid és értelmed egyensúlyba kerül. Fordulj befelé, hogy jobban megértsd önmagadat és nézz körül, hogy másokat is hozzásegítsd önmaguk megértéséhez.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

Ha nem fordítasz kellő figyelmet az érzelmi életedre és nem foglalkozol a külvilág felől érkező nyomással, akkor elég nehéz helyzetbe kerülhetsz. A problémák takargatása vagy figyelmen kívül hagyása sosem vezet jóra, amint azt most látni is fogod.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Ha a belső és a külső világod egyensúlya megbillen, akkor komoly feszültségek támadnak majd a kapcsolataidban. Különösen, ha párkapcsolatban élsz, akkor a társaddal alakulhat ki konfliktus, olyasmire ragadtathatod magad, amit később megbánsz.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

Bárhogy is legyen, azt kell látnod, hogy nem szabad alárendelned magad másoknak. Illetve, ha képes vagy érzelmeid és az értelmed egyensúlyát fenntartani, akkor nagyon kellemes és kielégítő lesz ez a mai nap. Váratlan találkozás feldobottá tehet.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Még az is lehet, hogy ma egész nap kommunikálni fogsz a legkülönbözőbb szóbeli és írásbeli formákban. Ha képes leszel ellenőrzésed alatt tartani közlésvágyadat, most érvényt szerezhetsz a nézeteidnek. Vásárlást jobb lenne, ha elhalasztanál.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Elméd pengeéles lehet, és jól tudsz koncentrálni a részletekre. Hajlamossá válhatsz azonban túlzottan magadra figyelni. Ne mulaszd el, hogy meghallgass másokat is, különben lemaradsz valami lényeges dologról. Pénzedre jobban vigyázz!

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Ma semmiképpen sem akarsz egy helyben ücsörögni: kerekedj tehát fel, és menj el valahová! Szerezz minél több tapasztalatot, ugyanis ma erre nyitottabb vagy, mint máskor. Balesetveszélyes ez a mai nap, légy sokkal óvatosabb!

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Mindenfajta kommunikációra kedvez ez a nap, beleértve az adásvételt, tárgyalásokat és üzleti tranzakciókat is. Jól és pontosan tudod kifejezni magad, ha elő kell adnod nézeteidet a nyilvánosság előtt vagy fontos információkat kell átadnod.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Ma minden tekintetben jól megy a tanulás, mert nyitott, éber és fogékony vagy. Ez egy jó nap arra, hogy leülj magaddal szemben és szemügyre vedd reményeidet, vágyaidat, céljaidat és azt, hogy meddig jutottál erőfeszítéseid megvalósításával.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

Kiváló alkalom kínálkozik a mai napon az üzleti utazásra, de leginkább egy olyan kiruccanás tenne jót, ami szellemileg ösztönzőleg hat rád. Olyan valakivel is találkozhatsz, akinek a hatására energiaraktáraidat feltöltöd.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Ma jól fogsz tudni kommunikálni: képes leszel teljesen világosan kifejezni magadat és az is érdekel, hogy meghallgasd mások véleményét. Fogékonyabb vagy, hajt a kíváncsiság és a tudásszomj is. Egy találkozás felvillanyozhat.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

Nagyszerű alkalom kínálkozhat a mai napon arra, hogy önvizsgálatot tarts önmagad és céljaid jobb megértésére. Most nagy összefüggéseiben tudod látni a dolgokat. De olyan esemény is történhet, amely a gondolkodásmódodat teszi próbára…