Horoszkóp 2017.08.28.

 

Kos
III. 21. – IV. 19.

Az általad értékesnek tartott dolgokkal vagy eszmékkel fogsz foglalkozni, valamint azzal, hogy pénzt csinálj. Érdemes átgondolni és számba venni az értékeidet. Egy régi barát feltűnhet a színen, ott folytathatjátok ahol korábban abbahagytátok.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

Egyre többet kommunikálhatsz a környezetedben lévőkkel. Nagyszerű alkalom kínálkozik arra, hogy kifejtsd a nézeteidet az egyes témákban, de ne felejtsd el meghallgatni a többieket is. Szedd rendbe gondolataidat, mielőtt hangot adnál nekik.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Fáradhatatlan leszel és szeretnél valami nem mindennapi dolgot véghezvinni. Életritmusod felpezsdülhet, és többet mozgolódhatsz az emberek között. Egy családtag viszont olyan dolgot mondhat, ami miatt kinyílhat a bicska a zsebedben.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

Szubjektív lesz ez a mai nap, ami elmélkedésre, önértékelésre szolgálhat. Új szerelmi kapcsolatot is létesíthetsz, vagy a meglévő viszonyokban válhatsz szexuálisan aktívabbá. Ha szülő vagy, gyermekeddel foglalkozz többet.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Kapcsolataid nyugodtak és kellemesek lesznek, másokkal együtt jobban tudsz szórakozni, és talán dolgozni is. Energiaszinted a magasban van, és mindennel könnyedén megbirkózhatsz. Kolléga pletykálkodhat, amin ne borulj ki.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Még az is lehet, hogy úgy tűnik, mintha valaki ellened dolgozna. Állj meg és lásd be, hogy ebben talán nincs is semmi szándékosság. Bárhogy is legyen, mások lépései arra fognak késztetni, hogy bebizonyítsd: te helyesen cselekszel.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Valamilyen nehézséggel kerülsz szembe, a kihívás vagy belülről jön vagy valaki más részéről érhet téged. Alapvetően ez is egy lehetőség arra, hogy bebizonyítsd magadnak és másoknak is, hogy a helyes úton jársz. Kollégával légy elnézőbb.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Az energiáid elapadhatnak, kedvetlenség vagy fáradtság, esetleg feszültség lehet úrrá rajtad. Mindazonáltal helyén marad az eszed és a másokhoz fűződő kapcsolataidból most sokat profitálsz. Baráttal légy kedvesebb, és ne feledkezz meg valaki évfordulójáról.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Még az is lehet, hogy a pár hónappal ezelőtt megkezdett dolgaid most érhetnek be. Vedd tudomásul a veszteségeidet, és ha kell, akkor kezdj újra mindent. Ne keseredj el, ha valami nem sikerült, mert sokat tanulsz belőle.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

Még az is lehet, hogy ingatlannal kapcsolatos ügyletekbe csöppensz. Kapcsolataid kellemesen alakulhatnak, különösen nőkkel. Alkalmas lesz az idő, hogy megvitasd a viszonyokat szeretteiddel. Pénzügyek terén nagyobb óvatosságra van szükség.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Érzelmeid a mai napon jobban előtérbe kerülnek, és ez esélyt adhat jobb megértésükre. Ha őszintén és bátran szembe tudsz nézni velük, jelentős változás veheti kezdetét elsősorban lelki szinten. Kolléga úgy hazudhat, mint a vízfolyás.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

Belsőleg és külsőleg egyaránt harmonikus állapotba kerülsz, és ez az életed minden területén éreztetni fogja a hatását. Különösen a kapcsolataid lehetnek nyugodtak és kellemesek. Új barátokra is szert tehetsz. Talán rátalálhatsz a nagy Ő-re is…