Horoszkóp 2017.08.27.

 

Kos
III. 21. – IV. 19.

A mai napon rendkívül kellemes hangulatban lehetsz, hasznodra válna egy kis pihenés, felüdülés, szórakozás és játék, vagy vendégeskedés. Barátkozni és mulatozni sem esik nehezedre, de kedvez az idő a nyaralás, utazás megtervezésének is.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

Ha vigyázol arra, hogy ne ess túlzásokba – amit később megbánnál -, akkor ez egy kiváló nap lehet a pénzügyekkel, munkával, megélhetéssel kapcsolatos témák megbeszélésére. A szerelem egén viharfelhők tornyosulhatnak, légy következetes.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Itt az ideje, hogy hangot adj szerelmes érzéseidnek, még akkor is, ha az illetőnek erről tudomása van – mert olyan jól esik ezt újra hallani! Ragyogó a mai nap arra, hogy észrevedd és értékeld mindazt a szeretetet és ragaszkodást, ami körülvesz!

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

Engedd el magad, és érezd jól magad! Fogékony vagy a szerelemre, a vidámságra. Ma könnyen magadhoz vonzhatod az embereket. Megfelelő alkalom kínálkozhat a szórakozásra, kikapcsolódásra, vagy arra, hogy olyan helyre menj, ahol élvezheted mások társaságát.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

A mai napon kedvező benyomást tehetsz másokra, még az is lehet, hogy olyan mondatok hangzanak el, amik miatt határtalanul boldognak érzed magad. A közvetlen környezetedben van az a személy, akinek nagy szüksége van a támogatásodra.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Ma élvezheted a barátokkal, jó ismerősökkel eltöltött időt, és kölcsönösen örülhettek annak, hogy egymás társaságában múlattátok az időt. Még az is lehet, hogy új barátra is szert teszel. Ha ma shoppingolsz, nagyon jókor teszed!

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

A lelked csordultig lehet szeretettel és szerelemmel, és teljes lehet körülötted a nyugalom. Ha önmagadat adod, ha nem játszod meg magad, akkor te lehetsz a társaság lelke, illetve a párkapcsolatokban is pont kerül egy bonyolult ügy végére.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Ha szívesen töltöd az időt barátaid társaságában, akkor menj, és bulizz, fantasztikusan érzed majd magad. Ha dolgoznod kell, jól ki tudsz jönni az emberekkel, de tárgyalásokra, fontos szerződés aláírása nem kedvez az idő.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Ma nagyon úgy érezheted, hogy társaságra van szükséged, és most mindenkivel – barátokkal, szeretteiddel – egyaránt nagyon jól kijöhetsz. Barátkozó hangulatban vagy úgy, hogy a viselkedésed egyáltalán nem tolakodó. Pénzedre jobban ügyelj.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

A mai napon kevesebb kedvet érezhetsz a munkához, ezért jó lenne, ha szakítanál időt pihenésre, mert a következő héten rengeteg feladat vár rád, amikor szükséged lesz minden erődre, energiádra. Fontos, hogy evés-ivás során ne ess túlzásokba!

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Ma nagyon kedves, gyengéd, romantikus, szentimentális hangulatban lehetsz. Közeli hozzátartozóid körében, meghitt környezetben kívánod az idődet eltölteni. Fontosabbá válhat a mai napon a család, és talán régi emlékek is felszínre kerülnek.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

Ma nem vagy különösképpen szorgos kedvedben, de ha mégis muszáj valamilyen módon foglalkoznod az emberekkel, akkor sikerre számíthatsz. Feltéve persze, ha őszinte leszel velük szemben. Kis házi kedvenc boldoggá teheti a napodat!